QlikView Developer-kurs

Dato: 3. – 5. desember 2018
Tid: 09:00 – 17:00
Sted: Oslo Atrium, Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo
Pris: 15 900,-

QlikView Developer er et must dersom du bygger QlikView-applikasjoner. Kunnskap om datamodellen, opprettelse av de riktige datatilkoblingene og grunnleggende skript er avgjørende for å skape QlikView-applikasjoner som gir organisasjonen din kraftige verktøy for virksomhetsinnsikt. QlikView Developer gir deg muligheten til å lære ved å gjennomføre en rekke forelesninger og praktiske øvelser som fokuserer på å utvikle QlikView-applikasjoner. Ved å starte med QlikView-miljøet og gå gjennom emner som datamodellering, syntetiske nøkler og hvordan man bruker skripteditoren, vil Developer-kurset forberede deg til å ta QlikView-applikasjonene dine til neste nivå. Kurset avslutter med et forretningsområde hvor du kan øve på dine ferdigheter i å bygge et QlikView-program fra begynnelsen ved hjelp av identifiserte nøkkelindikatorer.

Forkunnskaper: QlikView Designer kurs er påkrevd

Hvem bør delta: Forretningsanalytikere, dataarkitekter

Les mer om kurset

Påmelding

JA, jeg forstår at Visma behandler mine personopplysninger for å kunne besvare min henvendelse. Les mer om hvordan Visma behandler dine personopplysninger her.  

Vi trenger ditt samtykke.

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.