QlikView Developer-kurs

Dato: 3. – 5. desember 2018
Tid: 09:00 – 17:00
Sted: Oslo Atrium, Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo
Pris: 15 900,-

QlikView Developer er et must dersom du bygger QlikView-applikasjoner. Kunnskap om datamodellen, opprettelse av de riktige datatilkoblingene og grunnleggende skript er avgjørende for å skape QlikView-applikasjoner som gir organisasjonen din kraftige verktøy for virksomhetsinnsikt. QlikView Developer gir deg muligheten til å lære ved å gjennomføre en rekke forelesninger og praktiske øvelser som fokuserer på å utvikle QlikView-applikasjoner. Ved å starte med QlikView-miljøet og gå gjennom emner som datamodellering, syntetiske nøkler og hvordan man bruker skripteditoren, vil Developer-kurset forberede deg til å ta QlikView-applikasjonene dine til neste nivå. Kurset avslutter med et forretningsområde hvor du kan øve på dine ferdigheter i å bygge et QlikView-program fra begynnelsen ved hjelp av identifiserte nøkkelindikatorer.

Forkunnskaper: QlikView Designer kurs er påkrevd

Hvem bør delta: Forretningsanalytikere, dataarkitekter

Les mer om kurset

Påmelding

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

Desember 2018

Dato:
03.des - 05.des
Tid:
09:00 - 17:00
Sted:
Bjørvika
Kategori:
Kurs
Type:
Kurs
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.