QlikView Designer-kurs

Dato: 26. og 27. november 2018
Tid: 09:00 - 17:00
Sted: Oslo Atrium, Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo
Pris: 10 600,-

Å ha kunnskap om og forståelse for de kritiske konseptene og designkomponentene som trengs for å lage et QlikView-dokument, er viktig for å bygge effektive og kraftige QlikView-dokumenter. QlikView Designer er et scenariobasert kurs som benytter et forretningsscenario for å lede deltakerne gjennom prosessene og trinnene som trengs for å bygge et QlikView-dokument. Kurset er en kombinasjon av forelesning og demonstrasjon, etterfulgt av hands-on aktiviteter.

Forkunnskaper: Grunnleggende kunnskaper om datakonsepter og kunnskap om viktige resultatindikatorer

Hvem bør delta: Forretningsbrukere, bedriftsanalytikere, dataarkitekter

Les mer om kurset

Påmelding

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

november 2018

Dato:
26.nov - 27.nov
Tid:
09:00 - 17:00
Sted:
Bjørvika
Kategori:
Kurs
Type:
Kurs
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.