Skap visualiseringer med Qlik Sense

Dato: 12. og 13. november 2018
Tid: 09:00 - 17:00
Sted: Oslo Atrium, Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo
Pris: 10 600,-

Skap visualiseringer med Qlik Sense, et scenariobasert kurs som tar for seg grunnleggende kriterier som kreves for å gjøre deg i stand til å selvbetjene visualiseringer og oppdagelse. Kurset kombinerer demonstrasjoner og praktiske øvelser for å lære de grunnleggende konseptene for å designe vakre og effektive Qlik Sense-visualiseringer. I tillegg vil du få se nærmere på de ulike visualiseringene og velge det som er riktig for dine data og den type spørsmål du må svare på.  Dette kurset inneholder en casestudie som gir deg muligheten til å konfigurere et bibliotek, bygge Qlik Sense-visualiseringer og lage en guidet historie.

Forkunnskaper: Build an app tutorial (denne finner du under Tutorials i onlinehjelpen til Qlik Sense Desktop)

Hvem bør delta: Forretningsbrukere, bedriftsanalytikere, dataarkitekter

Les mer om kurset her

Påmelding

JA, jeg forstår at Visma behandler mine personopplysninger for å kunne besvare min henvendelse. Les mer om hvordan Visma behandler dine personopplysninger her.  

Vi trenger ditt samtykke.

 

September 2018

Dato:
12.nov - 13.nov
Tid:
09:00 - 17:00
Sted:
Bjørvika
Kategori:
Kurs
Type:
Kurs
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.