Portaler og embedded analytics

Dato: 5. september
Tid: 08:30 – 12:45
Sted: Bjørvika Konferansesenter, Dronning Eufemias gate 6

Arrangementet er gratis.

Informasjonsplattform, nettsider, community eller statistikkportal.

Kjært barn har mange navn og vi opplever at alle kundene våre kaller det forskjellige ting. Én ting har de imidlertid til felles – de ønsker en webbasert løsning hvor de vil kommunisere eller dele innhold med enten kunder eller ansatte. Gjerne med innlogging og brukerstyring slik at brukerne får se kun det innholdet som er relevant for dem.

Den 5. september får vi besøk av en av våre største samarbeidspartnere Qlik som vil fortelle mer om hvordan du kan bruke Qlik sine verktøy til å bygge en slik portal. Vi får også besøk av noen av kundene våre som vil vise hvordan de benytter denne type plattformer til å kommunisere med sine kunder og ansatte.

Hold av datoen og meld deg på i dag!

Agenda

08.30 – 09.00
Registrering og frokost

09.00 – 09.30
Velkommen ved Torstein Thorsen, CEO, Visma bWise AS

09.30 – 10.30
Hvordan bygge en informasjonsplattform? Qlik forteller om fordeler og ulemper med deres portal plattform. Hva er løsningen god på, hva er utfordrende og hvadu bør tenke på ved valg av løsning?

10.30 – 10.45
Kaffepause

10.45 – 11.15
Brukeropplevelsen i fokus: Vi ser på verdien av god brukeropplevelse gjennom referanseprosjekter, og hvordan en god designprosess bør gjennomføres med brukerne i sentrum. Bente Bakke, UX Manager, Visma Consulting AS

11.15 - 11.45
Kundecase: Direktoratet for Økonomistyring

11.45 - 12.45
Lunsj

Våre foredragsholdere

Markus Rytkölä
Senior Director PreSales - Nordic region, Qlik

Markus har jobbet med BI/Analytics siden 1997. Han har jobbet med mange ulike løsninger, og store som små kunder. I prosjekt, som konsulent, som produktspesialist, som leder. I dag er Markus ansvarlig for Qliks team av produktspesialister i Norden, noe som har bidratt til en bred oversikt over nordiske kunders behov og trender i BI/Analytics. Han bor i Stockholm, Finlandssvensk er språket, men han har brukt mange i Norge som barn.

 
Bente Bakke
UX Manager, Visma Consulting
Bente jobber som teamleder for interaksjonsdesign i Visma Consulting. Hun holder fokus på designprosessen fra A til Å, som innebærer blant annet konseptutvikling, prototyping, universell utforming og brukertesting. Bente startet i Visma Consulting i august 2012, og har tidligere jobbet med design for mobile plattformer i Mobiletech AS.

Påmelding

For å delta på våre gratis kurs og seminarer ber vi om at du gir oss ditt samtykke til både behandling av personopplysninger og mottak av relevant informasjon i check-boksene nedenfor.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

Portaler Hidden

Dato:
05.sep
Tid:
08:30 - 13:00
Sted:
Bjørvika
Kategori:
Seminar
Type:
Seminar
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.