On-demand webinar

Beyond Budgeting: dynamisk økonomi- og virksomhetsstyring

Hvordan kan en organisasjon drives på en smidig måte, der mennesker og interaksjoner er mer verdsatt enn prosesser og verktøy?

Vi har gleden av å presentere Bjarte Bogsnes på dette webinaret. Han vil fortelle hvordan en organisasjon kan drives på en agil måte, der mennesker og interaksjoner er mer verdsatt enn prosesser og verktøy, og der det er viktigere å svare på forandringer enn å følge en plan. Du får et unikt innblikk i Business Agility i praksis, både fra et lederskapsmessig, økonomisk og menneskelig perspektiv. Bjarte Bogsnes har hjulpet en rekke selskaper med sin beyond budgeting-reise, og han har en omfattende erfaring vi tror du vil dra nytte av.

Jonas Häggström vil deretter presentere Softhouse sin reise innen budsjettering og planlegging, hvor vi i Visma bWise har hjulpet til med å implementere en løsning som har muliggjort et felles grunnlag for budsjett- og prognosehåndtering der alle interne selskaper følger samme tilnærming. Avslutningsvis vil Anders Levin dykke ned i verdien av en effektiv virksomhetsløsning.

 

Webinar 3.jpg

Få tilgang til webinaret

Fyll ut skjemaet for å se webinaret.