Frokostseminar om maskinlærte data

Dato: 28. november 2018
Tid: 08:30 – 12:00
Sted: Oslo Atrium, Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo

Arrangementet er gratis.

 

Virksomheter bruker store ressurser på å lage og håndtere datasett til utvikling og test av IT-systemer. Utfordringene er flere; datakvaliteten ikke er god nok til å dekke testbehovet, og virksomheten står i fare for å bryte personvern og lekke sensitive opplysninger.

Løsningen blir som regel å pseudonymisere/maskere produksjonsdata som i praksis ødelegger de statistiske egenskapene til produksjonsdataene. Kvaliteten på disse dataene blir lav og dermed ofte ikke gode nok for behovet de var tiltenkt til.

Ved å benytte maskinlærte testdata kutter vi tråden til produksjon, og på den måten oppnår vi rike testdata som oppfyller akkurat de kravene du måtte ha.

Bli med på dette gratis frokostseminaret, hvor NAV kommer på besøk for å fortelle hvordan vi sammen løser deres behov for testdata.

Meld deg på i dag!

Agenda

08.30 – 09.00
Registrering og frokost

09.00 – 09.15
Velkommen ved Morten Brurberg, COO, Visma Consulting

09.15 – 09.45
Hva er egentlig syntetiske testdata, og hvilken problemstillinger løser dette? Jon Christian Halvorsen, seniorkonsulent, Visma Consulting

09.45 – 10.00
Kaffepause

10.00 – 10.30
Hva er det funksjonelle behovet for testdata hos NAV, og hvorfor er det så komplisert? Anne Worren, Teamleder Team Register, NAV IT

10.30 – 11.00
GDPR-vennlige testdata hos NAV ved Jon Christian Halvorsen, teknisk ansvarlig syntetiske testdata-prosjektet.

11.00 – 11.15
Spørsmål og svar

11.15 – 12.00
Lunsj

Påmelding

For å delta på våre gratis kurs og seminarer ber vi om at du gir oss ditt samtykke til både behandling av personopplysninger og mottak av relevant informasjon i check-boksene nedenfor.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

Hidden Maskinlærte testdata

Dato:
28.nov
Tid:
08:30 - 12:30
Sted:
Bjørvika
Kategori:
Seminar
Type:
Seminar
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.