Introduksjonskurs i datavarehus og BI med TimeXtender

Dato: 11.12.2018
Tid: 08:30 – 11:00
Sted: Visma bWise AS, Oslo Atrium, Dronning Eufemiasgate 6, Oslo

Arrangementet er gratis.

Her får du en innføring i datavarehusbygging – på den moderne måten! Tenk deg brukervennlig pek- og klikktilgang til datakilder og der ETL-skript, så vel som tilhørende dokumentasjon, blir automatisk generert. Kildedata blir lettfattelig fremstilt for konsumentene samtidig som helheten blir ivaretatt gjennom brukervennlige flytdiagrammer og mye smart automatikk.

Dette introduksjonskurset ser på moderne metoder og verktøy for å bygge datavarehus 2018-style. Innholdet er framstilt på konsumentenes premisser, med tilhørende autogenererte forretningsdata tilrettelagt for avanserte analyser og visualiseringer.

  • Vi går gjennom eksempler på hvordan man benytter TimeXtender Discovery Hub til å laste inn rådata fra utallige kilder

  • Vi ser på eksempler fra CRM, Excel og databaser

  • Vi tar for oss impactanalyser, autogenerering av dokumentasjon og visualisering av data linage

  • Vi oppretter et staging-lag der vi kombinerer tabeller fra ulike kilder for deretter å tilgjengliggjøre disse i et moderne datavarehus, og gjøre det forståelig for konsumentene – på deres termer og premisser

  • Vi viser hvordan du i TimeXtender Discovery Hub kan lage semantiske modeller mot populære verktøy som Qlik, Tableau og PowerBI. Dette gir deg full kontroll over hvor data ender opp, med sporing fra kilde til konsument

  • Vi lager en komplett brukeropplevelse, med alle elementene vi har lært, inkludert visualiseringer til sluttbrukeren

Påmelding

For å delta på våre gratis kurs og seminarer ber vi om at du gir oss ditt samtykke til både behandling av personopplysninger og mottak av relevant informasjon i check-boksene nedenfor.

Vi trenger ditt samtykke.

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.