Får du nok ut av din satsning på data science?

Metoder innen AI og maskinlæring har blitt stadig mer tilgjengelige, og flere velger nå å ta de i bruk. Mange opplever at når de starter opp, så ender ofte prosjekter som vellykkede “Proof-of-concepts”, uten å nødvendigvis komme helt ut til produksjon.

En viktig grunn til dette er at selve problemløsningen er kun èn del av det å skape forretningsverdi med AI. Man må i tillegg finne gode løsninger for infrastruktur, monitorering, dataflyt og sikkerhet. En stor fordel med å bruke en data science plattform, er at verktøyet hjelper deg å løse disse utfordringene og lar deg standardisere leveransene slik at du kan bruke mindre tid på drift og heller fokusere på forretningsproblemet.

I dette webinaret ser vi på hvordan en Data Science plattform kan hjelpe din bedrift med å skalere arbeidet innen AI og maskinlæring. Vi tar en kikk på hvordan slike prosjekter skiller seg fra tradisjonelle utviklings og analyseprosjekter, og gjennomfører et praktisk eksempel med en typisk arbeidsflyt i Dataiku.

Agenda

09:00 - 09:30 Hvordan organisere seg for suksess med AI og maskinlæring

09:30 - 10:00 Demonstrasjon av Dataiku
Vi ser på et eksempeldatasett og går gjennom stegene i en typisk data science prosess: innlastning, datapreparering, modellering og operasjonalisering.

Webinaret er for deg som er nysgjerrig på en data science plattform, eller som ønsker å se et alternativ til løsningen man allerede har.

 

Påmelding:

 

 

Webinaret ledes av

Joachim Aae
Senior konsulent i Visma bWise

Joachim Aae_skjema_bWise.png