Cloud and big data

Dato: 14. november 2018
Tid: 08:30 – 13:30
Sted: Felix Konferansesenter, Bryggetorget 3, 0250 Oslo

Arrangementet er gratis.


Google, Amazon og Microsoft kommer... Kommer du?

Vi inviterer både eksisterende og potensielle nye kunder til et halvdagsseminar hvor vi sammenligner de ulike skyplattformene som finnes på markedet – Amazon, Google og Microsoft Azure. Hva er plattformene gode på, hva er utfordrende og hvorfor bør du velge nettopp deres løsning? Klarer du å skille ut hvilke leverandører som passer best for dine behov?

Vi får også besøk av en av våre mest strategiske samarbeidspartnere Talend som kommer for å vise oss hvordan vi kan benytte deres Big data platform for å analysere store datamengder i et multi-cloud miljø.

Agenda

08.30 – 09.00
Registrering og frokost

09.00 – 09.15
Velkommen, Kristin Nyberg, Konsulentsjef, Visma bWise

09.15 – 11.30
Skyleverandørene forteller oss om hva som kjennetegner deres skyplattform og hvordan de ulike skyplattformene skiller seg fra hverandre. De vil også inspirere oss med praktiske eksempler på hvordan deres kunder har tatt i bruk skytjenester som en del av sine IT-porteføljer.

09.15 - 10.00  Microsoft Azure, Jon Jahren

10.00 - 10.45  Google Cloud platform, Guro Sandersen og Daniel Andersen

10.45 - 11.00  Kaffepause

11.00 - 11.45  Amazon Web Services, Ragnar Harper og Joakim Stolpe

11.45 – 12.15                                                                                                            Hvordan bygge fremtidens integrasjonsplattform i et multi cloud environment? Per Anders Waaler, CTO, Visma bWise

12.15 - 13.30
Lunsj

Våre foredragsholdere

Ragnar Harper og Joakim Stolpe
Amazon
Jon Jahren
Microsoft
Guro Sandersen og Daniel Andersen
Google

Påmelding

For å delta på våre gratis kurs og seminarer ber vi om at du gir oss ditt samtykke til både behandling av personopplysninger og mottak av relevant informasjon i check-boksene nedenfor.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

Hidden cloud and big data

Dato:
14.nov
Tid:
08:30 - 12:45
Sted:
Aker Brygge
Kategori:
Seminar
Type:
Seminar
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.