God kultur er avgjørende for nytenkning, derfor skaper vi gode opplevelser sammen.

Det aller viktigste for oss i Visma bWise har alltid vært menneskene. Hver dag inspirerer vi hverandre til å strekke oss litt lenger. Til å tenke de store tankene, på de små detaljene. Slik skaper vi innovative løsninger for kundene våre. For å fortsette å vokse og levere vårt ytterste må vi ha et mangfold av kompetanse og perspektiver. Vi trenger flere som brenner for verdiskaping gjennom tilgjengeliggjøring av data. Slik former vi fremtiden. Blir du med på laget?

Les mer

 

Ragnhild-farge.jpg

Ragnhild Johannessen: Jeg har de beste og flinkeste kollegaene!

- Vi lever i en verden hvor teknologiutviklingen går hurtigere enn noen gang, og som siviløkonom så jeg tidlig at jeg ville hoppe på dette toget. Hos oss er det ingen spisse albuer, og alle er ivrige etter å hjelpe og løfte hverandre frem. Jeg har de beste og flinkeste kollegaene! I Visma bWise får jeg jobbe på mange spennende prosjekter, hvor vi er tett med kunden om å skape innsikt, samt hjelpe dem i beslutningstakingen. Som økonom ser jeg at kundene setter pris på at vi kan komme inn med teknisk kompetanse, samtidig som at vi prater det samme språket som dem.

 

 

Per Anders Waaler: Kompetente og ivrige kollegaer, morsomme kunder og spennende teknologi

- Jeg synes det beste med å jobbe i Vimsa bWise er kombinasjonen av svært kompetente og ivrige kollegaer, morsomme kunder og spennende teknologi.

Det er hele tiden mulighet til å lære seg nye metoder, ny teknologi, og nye spennende bransjer. Kunder som ønsker å bruke IT, og spesielt Business Intelligence til å bli bedre, er fortsatt spennende etter 30 år i bransjen!

 

Fristende? Søk da!


Per-Anders-farger.jpg

bWise rullende tekst nettside (4).gif

bWise Ingvild.jpg

 

Ingvild Røraas: Det å ville hverandre vel ligger stødig i ryggmargen til Visma bWise

- Grunnen til at jeg har blitt i selskapet så lenge handler om menneskene, kulturen, det faglige miljøet og utviklingsmulighetene. Det å ville hverandre vel ligger stødig i ryggmargen til Visma bWise. Det handler om å dele kompetanse, ha et felles ønske om å levere gode løsninger, vise raushet og ha det gøy sammen. Jeg er heldig som får jobbe med så rause, fine og ikke minst utrolig dyktige folk som bryr seg om hverandre. For å bevare det gode miljøet prioriteres det å dra på fantastiske turer sammen, og å bygge kultur gjennom gode opplevelser. 

Bli en del av oss!

 

Andreas Skagestad: Det er alltid noe nytt man kan lære seg, og nye muligheter for å vokse

- Gode kollegaer er utrolig verdifullt og de fleste har alltid fem minutter hvis man trenger å drøfte et problem, eller bare koble av litt. Visma bWise er også veldig gode på arrangere sosiale aktiviteter, og dette bidrar til at man blir en godt sammensveiset gjeng. Vi har vi mange forskjellige kunder og prosjekter i ulike omfang, som gjør at man har mulighet til å møte et bredt spekter av problemstillinger og teknologier. Det er alltid noe nytt man kan lære seg, og nye muligheter for å vokse.

 

 

Andreas-Skagestad-farge.jpg

Øyvind-hole-farger.jpg


Øyvind Hole: For meg er det viktig å utforske teknologier og samtidig jobbe med noe meningsfylt

- Jeg trives spesielt godt med fagmiljøet i Visma bWise og muligheten jeg har til å kunne prøve nye arbeidsoppgaver og teknologier. For meg er det viktig å utforske teknologier og samtidig jobbe med noe meningsfylt - og da er dette et spennende sted å være. Med gode kollegaer på laget er det en fin grobunn for faglig og personlig utvikling.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre sammen?

- Å få jobbe med Utdanningsdirektoratet har vært et meningsfylt prosjekt, der vi ser verdien av løsningene vi lager. Det er morsomt å bidra til og lage løsninger som benyttes i kvalitetsarbeid i skoler og barnehager.

Amalie Amundsen, Analytics og BI-konsulent

Les mer om prosjektet

epi-boks-420x400.gif

- Hos Helsedirektoratet jobber Visma bWise med veldig mange spennende og viktig oppgaver. Det har vært ekstra spennende å jobbe med data relatert til Covid på grunn av synligheten disse dataene har i media.

Julie Wilberg, Analytics og BI-konsulent

Les mer om prosjektet

Vi heier hverandre frem og ønsker hverandre godt – både på og utenfor jobb.

Ta en prat med oss!

Legg igjen litt info om deg, så tar vi kontakt. Vi kan snakke om mulighetene i Visma bWise og om hvordan det er å jobbe her.