SI_halvside bilde 3.png

Summer Internship som Analytics-konsulent i Visma bWise

Er du student og nysgjerrig på rollen som Analytics-konsulent? Bli med i Visma-familien for en sommer og prøv deg som konsulent i Visma bWise!

Hos oss vil du jobbe i noen av de mest spennende Analytics og Business Intelligence-prosjektene i markedet. Vi tror på enkle løsninger med bruk av det nyeste innenfor teknologi, heller enn store monolittiske løsninger. Vi landets fremste eksperter på Qlik-løsninger, og har i tillegg bred erfaring i verktøy som Tableau og Microsoft Power BI.

Som Summer Intern i Visma bWise vil du få muligheten til å prøve deg som Analytics-konsulent for en sommer. Over 6,5 uker vil du arbeide i reelle kundeprosjekt, og løsningen som utvikles vil overleveres til kunden og avsluttes med en prosjektpresentasjon siste arbeidsdag for både kunde og kolleger.

I tillegg til å arbeide med prosjekt, vil du i løpet av sommeren bli kurset i ulike teknologier og metodikker som er relevant for arbeidet og konsulentrollen. Det er også gode muligheter for å være med på sosial moro med dine kolleger.

Vårt Summer Internship er en fantastisk mulighet for deg til å finne ut om du trives i rollen som konsulent. Det er også en mulighet til å vise hva du kan og kanskje sikre deg et jobbtilbud etter endt studie.

Vi ser etter deg som:

  • Er masterstudent på ditt tredje eller fjerde år
  • Har sterke akademiske resultater
  • Er positiv, glad i å lære og i å lære bort til andre 
  • Er lidenskapelig opptatt av teknologi og nysgjerrig på konsulentrollen
  • Liker å jobbe prosjektbasert og i team

Ønsker du å høre mer om stillingen eller har du noen spørsmål må du bare ta kontakt med Mouna Arntsen, mouna.arntsen@visma.com 

Søk på stillingen som Summer Intern