Kundenes forventninger til dagens og fremtidens data

Dato: 13. april
Tid: 09.00 – 10.15
 
Webinaret er kostnadsfritt.

Hva forventer vi som forbrukere av data i dag, hva vil vi kreve i fremtiden? Og hva kan virksomheter gjøre for å tilfredsstille disse kravene?

På dette webinaret er så vi heldige å få besøk av David Mattin som vil fortelle om tre spesifikke trender som gir et innblikk i hvordan menneskers atferd, tankesett og forventninger forandres – og hver trend er drevet av data. Og hver trend er en mulighet for deg til å innovere og skape nye tjenester som dine kunder eller ansatte vil omfavne.

For å klare dette må du ha kontroll på dataene dine. Torstein Thorsen konkretiserer dette og forteller hvordan du velger en dataplattform som er rustet for fremtiden. Hvorfor velger mange å flytte dataplattformen sin til skyen? Hvilke egenskaper skal du se etter i en skybasert dataplattform, og hva skiller egentlig de ulike? Alt dette får du svar på.

Ikke gå glipp av dette webinaret 13. april kl. 09.00.

Agenda

09.00 – 09.10: Velkommen ved Niclas Wigh, Vice VD i Visma bWise

09.10 – 09.45: New World Same Humans: Three Key Data-Fuelled Trends for the 2020s ved David Mattin, grunnlegger av New World Same Humans og forfatter av boken Trend-Driven Innovation

09.45 – 10.10: En dataplattform for fremtiden ved Torstein Thorsen, seniorrådgiver og grunnlegger av Visma bWise

  • Hvorfor flytter mange dataplattformen sin til skyen?
  • Hvilke egenskaper skal man se etter i en skybasert dataplattform? Hva skiller de ulike?

10.10 – 10.15: Oppsummering og spørsmål

Foredragsholdere

David Mattin 250.png

David Mattin

Grunnlegger av New World Same Humans

David Mattin er en internasjonalt anerkjent ekspert på trender, innovasjon og fremtiden for business. Han er grunnlegger av New World Same Humans, et ukentlig nyhetsbrev om teknologi og samfunn og vår felles fremtid. Han sitter i World Economic Forum’s Global Future Council on Consuption. David er forfatter av boken Trend-Driven Innovation.

Torstein Thorsen.png

Torstein Thorsen

Grunnlegger av Visma bWise

Torstein er grunnlegger av Visma bWise hvor han i dag jobber som seniorrådgiver. Han er en teknolog og gründer med ekstra hjerterom for IT-løsninger som ligger nær kjerneforretningen, og som kan bidra til å optimalisere for økt lønnsomhet og konkurransekraft. Torstein har jobbet mye mot ledelse og forretningsutvikling internt og hos kunder både i Norge og internasjonalt, og har investert mye i dyp kunnskap om prosessene rundt virksomhetsstyring og Business Intelligence.

Meld deg på

Vi trenger ditt samtykke.

Kalender.png