Fra data til innsikt i offentlig sektor

Dato: 5. november
Tid: 09.00 – 10.30
 
Webinaret er gratis.
 

Aldri har mulighetene til bedre analyse, innsikt og styring vært bedre. Aldri har vi hatt så mye informasjon og så gode teknologier. Men utnyttes deres data og muligheter optimalt?

I dette webinaret retter vi fokus mot hvordan offentlig sektor kan tilgjengeliggjøre og nyttiggjøre seg sine data. Hvordan kan data gi innsikt som hjelper flinke fagfolk til å gjøre jobben sin enda bedre og enda mer effektivt? Hvordan kan midler forvaltes på en enda bedre måte?

I offentlig sektor benyttes i stor grad egenutviklede IT-systemer fordi det ikke finnes standardsystemer som tilbyr den funksjonaliteten som kreves. I tillegg er det ofte eldre systemer. Og det er som regel vanskeligere å få data ut av disse egne systemene – men det er mulig, og vi viser deg hvordan det kan gjøres i dette webinaret.

Du får høre om hvordan kundeportaler, dataplattform og avansert analyse benyttes i offentlig sektor. Hvordan sørger du for riktige tall til alle slik at alle kan ta datadrevne beslutninger? Du får også se hvordan prosesser kan effektiviseres ved hjelp av “process mining”. Vi får besøk av vår kunde GIEK, som vil fortelle hvordan de har tilgjengeliggjort data om Covid-19-lån i sin kundeportal. Til slutt gir vi en oppsummering og vi ser på hvordan offentlig sektor kan gå fra data til innsikt – i praksis.

Agenda

09.00 – 09.30: Fra data til innsikt i offentlig sektor ved Torstein Thorsen og Per Anders Waaler, seniorrådgivere i Visma bWise

  • Kundeportal
  • Dataplattform
  • Avansert analyse

09.30 – 09.45: Innsikt i dine prosesser ved Anne Holst-Dyrnes, løsningsarkitekt i Visma bWise

09.45 – 10.10: Kundecase: Automatisert, datadrevet løsning for offentlig innsikt i Covid-19-lån for norske selskaper ved Trond Skattenborg, Chief Digital Officer, GIEK

10.10 – 10.30: Oppsummering: Fra data til innsikt i praksis

Torstein Thorsen.png

Torstein Thorsen
Seniorrådgiver, Visma bWise

Per Anders Waaler1.png

Per Anders Waaler
Teknisk arkitekt, Visma bWise

Anne Holst Dyrnes.png

Anne Holst-Dyrnes
Løsningsarkitekt, Visma bWise

Trond Skattenborg GIEK.png

Trond Skattenborg
Chief Digital Officer, GIEK

Påmelding

For å delta på våre gratis kurs og webinarer ber vi om at du gir oss ditt samtykke til både behandling av personopplysninger og mottak av relevant informasjon i avhukingsboksene nedenfor.

Kalender.png