Beyond Budgeting: dynamisk økonomi- og virksomhetsstyring

Dato: 26. mai
Tid: 09.00 – 10.30

Webinaret er kostnadsfritt.

Hvordan kan en organisasjon drives på en smidig måte, der mennesker og interaksjoner er mer verdsatt enn prosesser og verktøy?

Vi har gleden av å få besøk av Bjarte Bogsnes til dette webinaret. Han vil fortelle hvordan en organisasjon kan drives på en agil måte, der mennesker og interaksjoner er mer verdsatt enn prosesser og verktøy, og der det er viktigere å svare på forandringer enn å følge en plan. Du får et unikt innblikk i Business Agility i praksis, både fra et lederskapsmessig, økonomisk og menneskelig perspektiv. Bjarte Bogsnes har hjulpet en rekke selskaper med sin beyond budgeting-reise, og han har en omfattende erfaring vi tror du vil dra nytte av.

Jonas Häggström vil deretter presentere Softhouse sin reise innen budsjettering og planlegging, hvor vi i Visma bWise har hjulpet til med å implementere en løsning som har muliggjort et felles grunnlag for budsjett- og prognosehåndtering der alle interne selskaper følger samme tilnærming. Avslutningsvis vil Anders Levin dykke ned i verdien av en effektiv virksomhetsløsning.

Gå ikke glipp av dette webinaret 26. mai kl. 09.00.

Agenda

09:00 – 09:10: Velkommen ved Evelina Åblad, Business Intelligence-specialist i Visma bWise

09:10 – 09:55: Keynote: Dynamisk økonomi- og virksomhetsstyring ved Bjarte Bogsnes

Bjarte er ansatt i Equinor, og er Chairman av Beyond Budgeting Roundtable og forfatter av boken Implementing Beyond Budgeting – Unlocking the Performance Potential.


09:55 – 10:15: Kundehistorie: Implemntering som muliggjør et felles grunnlag for budsjett- og prognosehåndtering i Softhouse, ved Jonas Häggström, Forretningsområdeleder for Budsjett og prognose i Visma bWise

10:15 – 10:25: Er din virksomhetsløsning effektiv? ved Anders Levin, Business Intelligence-specialist i Visma bWise

10:25 - 10:30:  Oppsummering og spørsmål

Foredragsholdere

Bjarte Bogsnes.png

Bjarte Bogsnes

Chairman av Beyond Budgeting Roundtable

Bjarte Bogsnes er en populær internasjonal foredragsholder og er vinner av Harvard Business Review / McKinsey Management Innovation Award. Bjarte er forfatter av boken "Implementing Beyond Budgeting – Unlocking the Performance Potential", der han skriver om sin nesten 25 år lange Beyond Budgeting-reise.

Jonas.png

Jonas Häggström

Affärsområdesansvarig Budget och planering

Jonas Häggström har 15 års erfaring innen Business Intelligence og analytics. De siste årene har han bidratt med å forme forretningsområdet Budsjettering og Planlegging i Visma bWise. I sin rolle som forretningsområdeansvarlig møter han ulike kunder og deres behov innen budsjettering og planlegging – alltid med samme målsetting: hvordan kan vi bidra til å effektivisere kundens prosess samtidig som den blir mer treffsikker og brukervennlig?

Anders.png

Anders Levin

Business Intelligence-specialist

Anders Levin har lang erfaring med Business Control, og en sterk interesse for både effektivisering av virksomheter og teknologi har bragt ham til Visma bWise. Ved hjelp av teknologi er hans ambisjon å skape forutsetninger for å gjøre virksomhetsstyring enkelt og å frigjøre tid for mennesker slik at de kan jobbe med verdiskapende aktiviteter.

Påmelding

For å delta på våre gratis kurs og webinarer ber vi om at du gir oss ditt samtykke til både behandling av personopplysninger og mottak av relevant informasjon i avhukingsboksene nedenfor.

Vi trenger ditt samtykke.

Kalender.png