View Vedlikehold

- for alle bransjer som har vedlikehold som en del av driften.

Vedlikeholdssystem for alle typer vedlikeholdsarbeider

Et vedlikeholdssystem som hjelper deg til å ta gode beslutninger hurtig, basert på fakta fremfor antagelser. Økt kapasitet, ressursutnyttelse og levetid på maskiner, utstyr, bygg og installasjoner med View Vedlikehold

Enkelt å komme i gang – fleksibelt i bruk

Det er raskt å enkelt å komme i gang med systemet, få oversikt over vedlikehold og begynne å se resultater. Systemet er modulbasert, slik at det kan tilpasses akkurat din bransje. Med sin erfaring hjelper View Software deg med å sette opp og komme i gang med et system som er skreddersydd for

Vedlikehold på mobil og nettbrett

Løsningen kan leveres med web baserte brukere, slik at brukerne får tilgang også fra mobil og nettbrett. Dette gjør at man alltid har tilgang til vedlikeholdsløsningen ute i felten. Si at man er ute og ser en installasjon som har fått en skade og dermed trenger vedlikehold. Da kan man skanne QR koden på installasjonen, og ta et bilde av skaden – og dermed rapportere skaden inn for utbedring.

Kompetanse og erfaring

View har erfarne konsulenter med operativ erfaring fra industriene vi arbeider mot. I over 20 år har vi levert over 450 vedlikeholdsløsninger innen ulike industrier. Vi har tatt med oss best-practices og utviklet løsningene sammen med industriene, som gir våre kunder svært god avkastning (ROI) på investeringene gjort i View Sofware.

Hva sier kundene om løsningen?

Clas Herland - Koordinator i Lundhs AS

«– Det er vanskelig å si hvor mye vi har spart på View, men noen millioner har det blitt. Kanskje et titalls. Det er både jeg og eierne ganske fornøyd med!»

Peter Larsson, IT-chef SkiStar

«View gir oss full kontroll over materialer, reservedelslager og vedlikeholdsarbeidet som er blitt utført eller skal planlegges.»

Hvordan fungerer løsningen?

 

View Vedlikehold er en egenutviklet tilleggsmodul til Visma Business/Visma Global, som hjelper kunden med å systematisere informasjon knyttet til vedlikehold, oppfylle bransjekrav knyttet til vedlikehold og arbeide med mer effektivt med vedlikehold.

Økonomien håndteres derfor i Visma Business /Visma Global, mens vedlikeholdet administreres i denne tilleggsmodulen.

Vil du vite mer?

Visma Business

Visma Business er en fleksibel løsning som enkelt kan tilpasses din bedrifts unike behov. Det er et kraftig forretningssystem, og en preferert løsning for mange økonomi- og logistikk-medarbeidere.

Visma Global

Visma Global er en velprøvd standardløsning for økonomi og logistikk som passer for små og mellomstore bedrifter. Det er svært enkelt å komme i gang og ta i bruk løsningen.

Leveres av View Software

View Software har jobbet med vedlikehold innen ulike bransjer i over 20 år. View Software har et eget fagmiljø og konsulenter med spesialkunskap.

La oss vise deg løsningen

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg. 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.


Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.