Komplett forretningssystem for næringsmiddelbedrifter

Isonor IT AS har arbeidet tett med næringsmiddelindustrien siden 2001, Isomat er en løsning bygget på best practice. Løsningen består av et forretningssystem fra Visma ferdig integrert med de ledene fagsystemene innen bransjen. Plukk og miks mellom mange integrerte løsninger for ulike bransjebehov. Velg det som styrker deres lønnsomhet.

Standard økonomiløsning tilpasset dine behov

Ved å velge en Visma-løsning som i utgangspunktet er dimensjonert for din bedrift og bygge på med spesialiserte rutiner for din bransje velger du en solid og effektiv plattform du kan leve lenge med.

Kostnadsbesparende

Spesial løsninger for en enkelt bedrift kan ofte bli kostbart å vedlikeholde og modernisere over tid. Ved å abonnenere på en løsning mange bruker, får du fordelen av å få hele bransjens behov utviklet inn i løsningen.

Plukk og miks funksjonalitet etter din bedrifts behov

Alle de ledende leverandørene av veie, merke, datafangst og produksjon/ekspedisjonssystemer er integrert med Isomat. Systemene er modulbasert og du kan plukke og mikse det beste fra flere leverandører. En leverandør er kanskje best på produksjon, mens en annen passer deg best på ekspedisjon. Du velger og du kan bytte ut enkeltkomponenter når virksomheten endrer karakter eller vokser.

Hva sier kundene om løsningen?

Kurt Mydland, Daglig leder hos H Mydland AS

«– For oss i H. Mydland AS har det vært verdigfullt at det er en bransjeløsning som integrerer vårt behov med et standard forretningssystem.

Mest verdifullt er det at systemet gjør at vi tjener mer penger fordi vi sparer tid både i produksjon og administrasjon, samt at sporingssystemet gjør at vi har full kontroll på inn og utgående vare som er et absolutt krav i vår bransje.

Isonor IT sin mangeårige kompetanse gir oss trygghet for at vedlikehold og modernisering er en kontinuerlig prosess, slik at vi kan leve lenge med systemet.»

kundereferanse

Anne Møller, Markedssjef hos Holmens AS

«Isonor IT sin løsning er som skreddersydd for oss. Den hjelpen og innsikten i vår bransje vi får er viktig for å tilfredsstille kundenes krav til informasjon. Siden vi handler butikker, grossister, storhusholdning, hoteller og restauranter er det mange ulike behov som skal oppfylles. Løsningen er lettvint å bruke, å administrere og å finne frem i. Dokumenter sendes på EDI, Autoinvoice eller PDF etter hvordan kundene ønsker å ta imot og vi kan differensiere priser og kommunikasjonen på en enkel måte. Av og til opplever vi en WOW følelse når det er nye funksjoner vi trenger og informasjon vi leter etter. Alt i Alt en helt optimal løsning for oss.»

Hvordan fungerer løsningen?

 

Spesialtilpasset løsning styrket av samarbeidspartnere som kan bransjen

Våre løsninger er basert på 4 hovedområder næringen trenger for å få en mer effektiv hverdag og økt lønnsomhet. Vi samarbeider med ulike partner for å gi våre kunder en komplett løsning tilpasset behovene i bransjen. Vi har fagfolk som jobber innen hvert og enkelt av disse områdene, slik dere som kunde kan utnytte systemene på en best mulig måte.

Vil du vite mer?

Visma Global

Visma Global er en velprøvd standardløsning for økonomi og logistikk som passer for små og mellomstore bedrifter. Det er svært enkelt å komme i gang og ta i bruk løsningen.

Leveres av Isonor

Isonor tilbyr kompetanse knyttet til rådgivning, salg og implementering av forretningsløsninger som forenkler viktige prosesser i din bedrift. Isonor er forhandler av Visma.