Amesto Energi

En velprøvd forretningsløsning for E-verk

Bransjeløsningen som effektiviserer norske E-verk

Amesto Energi automatiser manuelle rutiner, sikre dataflyt mellom ulike systemer og forenkle arbeidsprosesser.

Bygget for E-verk

Bransjeløsningen er bygget på Visma-programvare og egenutviklede moduler. Alle modulene er spesialtilpasset e-verk og inneholder blant annet: automatisering av økonomisk rapportering til NVE (eRapp) og tett integrasjon til Cascade OpenNIS.

Fordeler med en bransjeløsning

En bransjeløsning vil medføre at deres prosessbehov bedre blir ivaretatt. Implementeringen går raskt grunnet et standardisert oppsett som kan justeres den enkelte bedrift. Erfaringen til våre konsulenter vil også gi en raskere gjennomføring til mindre risiko og lavere kostnad.

Timehåndtering tilpasset E-verk

Timehåndtering er tilpasset bransjen på alle områder. Spesielt kan det nevnes håndtering av vakter, avspasering og godtgjørelser med full automatikk fra registrering til utlønning og bokføring. Løsningen er tilpasset Energiavtalen med mulighet for å legge inn lokale tilpasninger.

Hva sier kundene om løsningen?

kundereferanse

Bjørn Børseth, konserninnkjøpssjef i Agder Energi

«– Amesto solutions har en brukervennlig, effektiv og enkel innkjøpsløsning for håndtering av konkurransegjennomførings- og avtaleprosessen.»

Hvordan fungerer løsningen?

 

Amesto Energi

Amesto Solutions har gjennom leveranser til foretak innen energibransjen utarbeidet en ERP løsning som dekker alt innen logistikk, innkjøp, prosjekt og arbeidsordre, økonomi og rapportering.

Vil du vite mer?

Visma Business

Visma Business er en fleksibel løsning som enkelt kan tilpasses din bedrifts unike behov. Det er et kraftig forretningssystem, og en preferert løsning for mange økonomi- og logistikk-medarbeidere.

Leveres av Amesto

Amesto er Nordens største Vismaforhandler og har egne team med eksperter innen en rekke bransjer slik at våre kunder kan føle seg trygge på at vi kan levere løsninger som både effektiviserer og øker lønnsomheten.

La oss vise deg løsningen

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg. 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder.