Eiendomsmegling

Eiendomsmegling

Software for eiendomsmeglere.

Gjør jobben kjapt, trygt og riktig –
fra innsalg til overlevering


Visma Real Estate er en samling av markedets fremste digitale løsninger. Du får oversikt over alt fra innledende faser med potensielle kunder, helt til dokumenthåndtering når avtalen er signert. Alt er alltid oppdatert. På den måten er det enkelt for deg å gi kundene dine den beste opplevelsen – innenfor alle lover, regler og rammer.

Hvorfor Visma Real Estate?

Initiativet Visma Real Estate ble til i 2019. Når vi nå har samlet Webmegler, Codegarden og Meglerfront, er det fordi vi har et ønske om å tilby eiendomsmeglere verktøyene de trenger for at alt skal gå på skinner. I dag er løsningene du kan bli kjent med under, enkeltstående produkter. Vårt mål i fremtiden er å tilby deg en sømløs opplevelse – hvor alle løsningene er integrerte med hverandre.

02_webmegler.png

Webmegler

Et komplett nettbasert system for eiendomsmeglerforetak.

Lær mer

02_codegarden.png

Codegarden

Mobile løsninger for eiendomsmeglere og litt mer.

Lær mer

02_meglerfront.png

Meglerfront

Enkel og effektiv overtakelse mellom selger, kjøper og megler.

Lær mer

Snakker med de andre systemene dine


Vi har et ønske om å være en attraktiv samarbeidspartner. Derfor tror vi på en åpen og transparent deling av godene. Alle konkurrenter jobber tross alt mot det samme målet. Derfor jobber vi mot at du kan koble på tredjepartsløsninger – enten det er Visma-løsninger eller eksterne systemer – sånn at du har ett komplett styringsverktøy å jobbe i.

Har du et spørsmål?

Vi gleder oss til å gi deg svarene du trenger. Send oss en melding, så hører du fra oss så snart som mulig.

Kontakt Fredrik Jonson i Visma Real Estate: fredrik.jonson@visma.com