Skreddersydd løsning for eiendomsbransjen

Amesto Eiendom er et markedsledende, effektivt og fleksibelt forretningssystem tilpasset eiendomsbransjens spesielle ønsker og behov. De som tar løsningen i bruk får et velfungerende, effektivt og fleksibelt forretningssystem.

Tilpasset bransjen

Eiendomsløsningen fra Amesto er basert på Visma.net ERP og Fenistra kombinert med spesialmoduler utvilket av Amesto for å dekke bransjens behov.

Tilgang til eksperthjelp som kjenner bransjen

Amesto har dedikerte konsulenter med mange års erfaring i eiendomsbransjen. Amesto kjenner dine behov og utfordringer, og hjelper deg med å sette sammen løsningen slik at dere får de moduler og integrasjoner dere har behov for.

En helhetlig og fullintegrert løsning

Løsningen gir eiendomsbesitter full oversikt over økonomi, utnyttelse, lønnsomhetsanalyser og forenklet støtte til driftsrelaterte oppgaver og mindre prosjektarbeid.

Hva sier kundene om løsningen?

kundereferanse

Linstow AS

«Linstow har brukt Amesto Solutions lenge. Den integrerte løsningen fungerer godt. Vi har til og med fått vår egen huskonsulent, og er svært godt fornøyd. Jeg setter stor pris på Visma AutoPay som er svært tidsbesparende.»

kundereferanse

HAV Eiendom AS

«HAV Eiendom har forholdsvis nylig tatt i bruk Amesto Solutions. Amestos bransjeerfaring og systemets enkelhet avgjorde vårt valg. Det er en stor fordel at Amesto har så mange kunder i vår bransje. Implementeringen gikk problemfritt, og vi har fått rask og god oppfølging fra Amestos prosjektleder.»

Vil du vite mer?

Visma.net ERP

Visma.net ERP er en standardisert løsning som enkelt kan tilpasses din bedrifts unike behov. Det er et kraftig forretningssystem, og en preferert løsning for mange økonomi- og logistikk-medarbeidere.

Leveres av Amesto

Amesto er Nordens største Vismaforhandler og har egne team med eksperter innen en rekke bransjer slik at våre kunder kan føle seg trygge på at vi kan levere løsninger som både effektiviserer og øker lønnsomheten.