Amesto Eiendom

Jobb enklere, smartere og mer effektivt som eiendomsforvalter

Skreddersydd løsning for eiendomsbransjen

Amesto Eiendom er et markedsledende, effektivt og fleksibelt forretningssystem tilpasset eiendomsbransjens spesielle ønsker og behov. De som tar løsningen i bruk får et velfungerende, effektivt og fleksibelt forretningssystem.

Skreddersydd for bransjen

Eiendomsløsningen fra Amesto er basert på Visma Business, Fenistra og Amesto Analyze kombinert med spesialmoduler utvilket av Amesto for å dekke bransjens behov.

Tilgang til eksperthjelp som kjenner bransjen

Amesto har dedikerte konsulenter med mange års erfaring i eiendomsbransjen. Amesto kjenner dine behov og utfordringer, og hjelper deg med å sette sammen løsningen slik at dere får de moduler og integrasjoner dere har behov for.

En helhetlig og fullintegrert løsning

Løsningen gir eiendomsbesitter full oversikt over økonomi, utnyttelse, lønnsomhetsanalyser og forenklet støtte til driftsrelaterte oppgaver og mindre prosjektarbeid.

Hva sier kundene om løsningen?

kundereferanse

Linstow AS

«Linstow har brukt Amesto Solutions lenge. Den integrerte løsningen fungerer godt. Vi har til og med fått vår egen huskonsulent, og er svært godt fornøyd. Jeg setter stor pris på Visma AutoPay som er svært tidsbesparende. Dessuten liker jeg å pusle med Amesto Analyze for å skreddersy stadig bedre rapporter.»

kundereferanse

HAV Eiendom AS

«HAV Eiendom har forholdsvis nylig tatt i bruk Amesto Solutions. Amestos bransjeerfaring og systemets enkelhet avgjorde vårt valg. Det er en stor fordel at Amesto har så mange kunder i vår bransje. Implementeringen gikk problemfritt, og vi har fått rask og god oppfølging fra Amestos prosjektleder. Vi har allerede hatt stor nytte av verktøyet Analyze som inngår i løsningen.»

Hvordan fungerer løsningen?

 

Amesto Eiendom

Amesto Eiendom er en helhetlig og fullintegrert løsning basert på Visma Business, Fenistra og Amesto Analyze. Løsningen er kombinert med spesialmoduler Amesto selv har utviklet.

Vil du vite mer?

Visma Business

Visma Business er en fleksibel løsning som enkelt kan tilpasses din bedrifts unike behov. Det er et kraftig forretningssystem, og en preferert løsning for mange økonomi- og logistikk-medarbeidere.

Leveres av Amesto

Amesto er Nordens største Vismaforhandler og har egne team med eksperter innen en rekke bransjer slik at våre kunder kan føle seg trygge på at vi kan levere løsninger som både effektiviserer og øker lønnsomheten.

La oss vise deg løsningen

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg. 

Vi trenger ditt samtykke.


Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.