Et komplett forretningssystem for byggevarebransjen

Styr og effektiviser ditt byggevarehus med Isobygg. En gjennomarbeidet løsning med Visma Global i bunnen gir deg et moderne system med mange abonnenter og en stor leverandør i ryggen. Over 80 byggevarehus abonnerer i dag på løsningen, som dekker behov fra de minste til de ganske store byggevarebutikkene.

Komplett

En løsning for utskrift av hylleetiketter, scanning, ordrebehandling og kasse via priser og produktinformasjon integrert med NOBB. Norsk Byggtjeneste har laget en rekke produkter og tjenester som løsningen er integrert med. Alle moduler er fullintegrert med regnskap, lønn, dokumentarkiv og bankhåndtering. 

Klar til bruk og lett å komme i gang

Løsningen er basert på standardprodukter fra Visma som kommer ferdig med rutiner og rapporter du kan ta i bruk direkte. Kom i gang - kjapt og effektivt. 

Trygt felleskap

Bedriften har tilgang på en bransjeløsning der mange abonnenter i felleskap er med på drive løsningen fremover. Med Visma i bunnen er du sikret tilgang på systemer som takler endringer i teknologi- og krav fra myndigheter. 

Hva sier kundene om Isobygg?

Hvordan fungerer løsningen?

 

Om løsningen: 

NOBB integrasjonen gir deg tilgang til oppdaterte priser ved prisendring, og du kan enkelt skrive ut hylleetiketter før du oppdaterer sortimentet i Visma Global. Rutiner for import er tilpasset hver enkelt byggevarekjedes bruk av NOBB.no, noe som gjør at du til en hver tid har korrekte priser i systemet ditt. Kasse og ordrebildene er optimalisert for bruk i byggevarehus, og gir deg muligheten til å selge per stykk og fakturere i meter. Du velger raskt og effektivt kunde og prosjekt, og får opp riktig pris direkte på skjermen.

 

Vil du vite mer?

Visma Global

Visma Global er en velprøvd standardløsning for økonomi og logistikk som passer for små og mellomstore bedrifter. Det er svært enkelt å komme i gang og ta i bruk løsningen.

Leveres av Isonor

Isonor tilbyr kompetanse knyttet til rådgivning, salg og implementering av forretningsløsninger som forenkler viktige prosesser i din bedrift. Isonor er forhandler av Visma.

Priser og leveranse

Isobygg leveres av Isonor i samarbeid med Visma. Abonnementspriser starter fra 2100 kr/mnd. I tillegg kommer installasjon og implementering. Les mer om priser og pakker hos Isonor.