Alle bedrifter er ulike

Finn en løsning som er skreddersydd for din bransje.

Våre bransjeløsninger

Gjennom våre Visma-partnere tilbyr vi en rekke løsninger spisset mot ulike bransjer. Våre partnere har bransjekompetanse og løsninger som er tilpasset din bedrifts behov og krav til funksjonalitet. Her finner du alle løsningene på et sted.

Byggevarehus

Komplett økonomi- og bransjeløsning med funksjonalitet som understøtter behovene til store og små byggevarehus.

Les mer

Energi

Komplette bransjeløsninger for effektiv økonomistyring automatiserer manuelle rutiner, sikrer dataflyt mellom ulike systemer og forenkler arbeidsprosesser.

Les mer

Næringsmiddel

Skreddersydd og moderne forretningssystem spesielt utviklet med utgangspunkt i næringsmiddelbransjens behov.

Les mer

Håndverkere

Skreddersydde økonomisystemer for elektrikere og rørleggere, som legger bransjenes egne standarder og maler til grunn.

Les mer

Bygg og anlegg

Spesialtilpassede forretningsløsninger som dekker bygg- og anleggsbransjens utfordringer og behov.

Les mer

Idrett

Skreddersydd og helhetlig forretningsløsning spesielt utviklet med utgangspunkt i medlemsorganisasjoners og foreningers behov.

Les mer

Eiendom

Skreddersydde løsninger tilpasset eiendomsbransjen dekker alle behov innen økonomi, rapportering, lønn & CRM.

Les mer

Regnskapsbyrå

Fremtidsrettede, funksjonsrike og fleksible løsninger som er utviklet i henhold til regnskapsbyråers ønsker og behov.

Les mer

Fagløsninger på tvers av bransjer

Vi vet at ulike bransjer har ulike behov. Derfor har vi laget systemer som passer på tvers av bransjer. Skulle du ha spørsmål eller ikke finner en løsning for din bedrift, kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nederst på siden.

Produksjon

Med avanserte funksjoner for logistikk, produksjonsplan og prosjektstyring gir løsningen bedriften full oversikt, bedre kapasitetsutnyttelse, sporbarhet og god dokumentasjon i produksjonsprosessen.

Vedlikehold

Løsningen er et brukervennlig og fleksibelt verktøy for planlegging, optimalisering og dokumentasjon av arbeidsoppgaver knyttet til vedlikehold av maskiner, utstyr, bygg og installasjoner.

La oss hjelpe deg med å finne riktig løsning

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.