Skolelisens

Opplæring & support

Vi vil gjøre det enkelt for deg å bruke skolelisensen i undervisningen. På denne siden har vi derfor samlet informasjon om opplæring og support.

Velkommen til Visma!

Support

Alle lærere som bruker Visma skolelisens i sin undervisning har tilgang på full support via nettside, chat og telefon.  Vi er her for å hjelpe deg.
Visma Global og Visma Lønn

Telefon: 455 06 103
Epost: support-vaf@visma.com
Visma Mamut Enterprise E5

Telefon: 815 55 470
Epost: support@mamut.com   

Visma eAccounting og
Visma Webshop+


Telefon: 455 06 150
Epost: 
support.eaccounting.no@visma.com

La oss hjelpe deg i gang!

Flere av våre skolelisenser kommer med ferdig undervisningsmateriell som er trykket opp og klart til å sendes ut. Vi har også mange enkle supportartikler og filmer som ligger tilgjengelig for lærer og elev/student.

Bruker du alt Visma skolelisens i undervisningen? Da kan vi hjelpe deg til å få mest mulig utbytte av programmene.

 
 

Bruker du Visma eAccounting?

Da kan du få tilgang på øvingsoppgaver som passer til programmet. Disse oppgavene kan du benytte deg av i undervisningen. Målet er at du og dine elever skal kunne øve og bli effektiv i å bruke programmet. Hver oppgave inneholder blant annet mål, forutsetninger, tips og fasit, så du får best mulig utbytte av oppgavene.

Få tilgang til gratis øvingsoppgaver her!

Bruker du Visma Lønn eller Visma Global?

Som kunde av Visma skolelisens med Visma Lønn og Visma Global har du tilgang på en eksklusiv klubb hvor du kan komme i kontakt med oss i Visma og andre skolekunder. I denne klubben finner du også filmer, brukertips og annen nyttig informasjon som kan hjelpe deg med undervisningen.

Kanskje du lurer på noe i forbindelse med programvaren dere bruker? Da er det mye mulig du finner svar og mer til under fanen Brukertips. Hvis ikke kan du alltids skrive til oss i Brukerforum og få svar på akkurat det du lurer på der.  

Husk at vi også har egne studiehefter med oppgaver og annet undervisningsmateriell til både Visma Lønn og Visma Global

Logg inn i Visma Community her

 
 
 

Bruker du Visma Mamut Enterprise E5?

Da kan læreboken "Lær å bruke Mamut Business Software. Versjon 11" være noe for dere. Dette er en noe eldre bok, men prinsippene er de samme. Den tar for seg grunnleggende opplæring av Mamut Business Software og for hvert kapittel er det egne teknikkoppgaver.

Den kan bestilles via fagbokforlaget.no eller akademika.no.

Ønsker du mer opplæring?

Få halv pris på alle våre programvarekurs. Se full oversikt her.

 
Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon? Kontakt oss gjerne via skjemaet til høyre eller ring Carine Sandberg Næss på tlf +47 988 81 320.