Håndverkere

Løsninger tilpasset håndverkere

Håndverkere

Løsninger tilpasset håndverkerbransjen.

Helhetlig økonomisystem for elektrikere og rørleggere
Totalløsning som er tilpasset arbeidsprosessene i en elektro- og vvs-bedrift. Fra en og samme løsning styrer du alt fra tilbudskalkulasjon til utfakturering, via lagerstyring, bestilling og timeregistrering, til lønn og regnskap.

  • Effektiviserer, automatiserer og fjerner dobbeltarbeid
  • Lett å bruke, også med håndholdt løsning
  • Fleksibel og skalerbar løsning som passer for alle elektro- og vvs-bedrifter
  • Utviklet i samarbeid med brukerne og bransjene

Økonomisystem for elektrikere og rørleggere

 

Regnskap- og fakturaprogram

For håndverksbedrifter som ønsker et enkelt og nettbasert regnskapsprogram, anbefaler vi Visma eAccounting. Det er en enkel løsning som tar minimalt med tid, slik at du isteden kan konsentrere deg om arbeidsoppgavene du er best på.

  • Enkelt og tidsbesparende
  • Automatisk bokføring
  • Nettbasert med egen app

Prøv gratis

Enkel timeregistrering

I tilknytning til Visma eAccounting kan du benytte Visma Avendo Time for å få full kontroll på oppdrag, prosjekter og fakturerbar tid. Løsningen passer spesielt godt for mindre håndverksbedrifter med behov for en fleksibel løsning som alltid er tilgjengelig.

  • Registrer timer via nett
  • Egen app til Iphone og Android
  • Fri support

Se alle fordelene

 

Innkjøp ferdig forhandlet

Gjør som en rekke andre håndverkere; benytt deg av Visma sitt innkjøpssamarbeid og oppnå gode rabatter på innkjøp til deg og dine ansatte. Enkelt og lett tilgjengelig for deg med en arbeidshverdag på farten.

Hvordan fungerer det? Se filmen til venstre.

Hvilke innkjøpsavtaler er det?

Se avtalene her

Samarbeid med bransjen

I Visma jobber vi for å forenkle og effektivisere arbeidsprosessene i din bedrift. Visma Contracting er derfor utviklet i nær dialog med bransjeorganisasjoner, sluttbrukere og samarbeidspartnere på leverandørsiden. Deres fagkunnskap bidrar til at vi kan lage løsninger som gjør din jobbhverdag mer effektiv.

Med Visma Contracting får du et system som er skreddersydd for elektrikere og rørleggere, og som legger bransjenes egne standarder og maler til grunn. Dermed frigjør du tid og ressurser som du isteden kan bruke på bedriftens kjernekompetanse.

Trenger du hjelp?

Fyll ut skjemaet under så hjelper vi deg.

 

 

 

For deg som jobber i en annen bransje

Vi vet at ulike bransjer noen ganger krever ulike løsninger. Derfor har vi laget løsninger som passer spesielt godt for utvalgte bransjer.

Du finner våre tjenester og programvare innen produksjon og industri, olje og energi og administrasjon her og løsninger innen eiendom her.