Kollegaer som jobber på café

Skybasert og utviklet på Oracle-teknologi

Bluegarden Lønn og HR

Unngå manuell flytting av informasjon mellom systemer med gode integrasjoner.

Bedre arbeidsflyt med integrerte system

Vi tror på «best of breed»-tanken, som innebærer at alle system skal gjøre det de er best på og deretter integreres med hverandre. Det betyr ikke at du skal jobbe i flere systemer. Det betyr at informasjonen havner der den hører hjemme og at alle avdelinger får det systemet som passer dem best. Med gode integrasjonsmuligheter og åpne APIer, kan du automatisere mange oppgaver og skape bedre arbeidsflyt.

Sterk på integrasjoner

Integrasjonstyper

Skybasert selvbetjening med HR-Portalen

HR-Portalen til Bluegarden Lønn og HR leveres som skytjeneste, og sparer deg for større, interne IT-investeringer og unødvendige kostnader.

Finn ut mer om selvbetjening

Be om demo

Sektor
Vi trenger ditt samtykke.

Relevante artikler

Ny BI-løsning: Hva er viktig?

Ny BI-løsning? Her er tre ting du må huske på

Så mange valg! Det viktigste når du skal ha en ny Business Intelligence-løsning, er en kompetent leverandør, et brukervennlig system – og én ting til…

Les denne artikkelen >

Hvorfor din bedrift bør komme i gang med CRM

I henhold til Fortune Business Insights er CRM den største og raskest voksende programvarekategorien for bedriftsapplikasjoner, og det forventes at investeringer i CRM vil nå hele 114,4 milliarder dollar innen 2027. Hvis du ønsker at virksomheten din skal lykkes trenger du en strategi som er sentrert rundt kundene dine og aktivert av riktig teknologi. I denne artikkelen kan du lese mer om hvorfor din bedrift bør komme i gang med CRM.

Les denne artikkelen >

Slik kommer du i gang med digital signatur

Å innhente en signatur kan være en tidkrevende og kostbar prosess. Med digital signatur av dokumenter kan du enkelt, raskt og sikkert samle inn alle signaturer digitalt. Dager kan reduseres til timer. I dette innlegget viser vi deg hvordan med Visma Addo.

Les denne artikkelen >

Få en mer effektiv hverdag

Med Bluegarden Lønn og HR, er muligheten for effektivisering stor.

Finn ut mer om Bluegarden Lønn og HR