Kollegaer som jobber på café

Skybasert og utviklet på Oracle-teknologi

Bluegarden Lønn og HR

Unngå manuell flytting av informasjon mellom systemer med gode integrasjoner.

Bedre arbeidsflyt med integrerte system

Vi tror på «best of breed»-tanken, som innebærer at alle system skal gjøre det de er best på og deretter integreres med hverandre. Det betyr ikke at du skal jobbe i flere systemer. Det betyr at informasjonen havner der den hører hjemme og at alle avdelinger får det systemet som passer dem best. Med gode integrasjonsmuligheter og åpne APIer, kan du automatisere mange oppgaver og skape bedre arbeidsflyt.

Sterk på integrasjoner

Integrasjonstyper

Skybasert selvbetjening med HR-Portalen

HR-Portalen til Bluegarden Lønn og HR leveres som skytjeneste, og sparer deg for større, interne IT-investeringer og unødvendige kostnader.

Finn ut mer om selvbetjening

Be om demo

Sektor
Vi trenger ditt samtykke.

Relevante artikler

Hvordan kan din bedrift maksimere investeringene i Power Bi, Tableau og Qlik?

I en global økonomi preget av et høyt tempo og raske endringer kan dagsaktuell og nøyaktig datainnsikt utgjøre forskjellen mellom en bedrift som gjør det bedre enn forventet og en som må legge ned butikken. I denne artikkelen ser vi på hvordan din bedrift kan maksimere investeringene ved å bruke analyseverktøyene Power Bi, Tableau og Qlik.

Les denne artikkelen >

Et tilbakeblikk på Black Week 2020

Vi tar et tilbakeblikk på Black Week 2020, som ble en kjempesuksess for våre kunder og samtidig smertefritt for vårt support-team.

Les denne artikkelen >

Tester du den fysiske sikkerheten?

Det er mandag ettermiddag og på vei ut av kontoret slipper du inn noen som skal ta service på kaffemaskinen. Tirsdag morgen drar du på jobb som vanlig, men når du ankommer kontoret får du deg en ubehagelig overraskelse: Politiet vil snakke med deg om et sikkerhetsbrudd som har funnet sted, og det mest skremmende av alt: De mistenker at du hadde noe med det å gjøre.

Les denne artikkelen >

Få en mer effektiv hverdag

Med Bluegarden Lønn og HR, er muligheten for effektivisering stor.

Finn ut mer om Bluegarden Lønn og HR