Kollegaer som jobber på café

Skybasert og utviklet på Oracle-teknologi

Bluegarden Lønn og HR

Unngå manuell flytting av informasjon mellom systemer med gode integrasjoner.

Bedre arbeidsflyt med integrerte system

Vi tror på «best of breed»-tanken, som innebærer at alle system skal gjøre det de er best på og deretter integreres med hverandre. Det betyr ikke at du skal jobbe i flere systemer. Det betyr at informasjonen havner der den hører hjemme og at alle avdelinger får det systemet som passer dem best. Med gode integrasjonsmuligheter og åpne APIer, kan du automatisere mange oppgaver og skape bedre arbeidsflyt.

Sterk på integrasjoner

Integrasjonstyper

Skybasert selvbetjening med HR-Portalen

HR-Portalen til Bluegarden Lønn og HR leveres som skytjeneste, og sparer deg for større, interne IT-investeringer og unødvendige kostnader.

Finn ut mer om selvbetjening

Be om demo

Sektor
Vi trenger ditt samtykke.

Relevante artikler

Hvorfor riktig drift i Azure er viktig

Det er mange fordeler med å flytte applikasjoner og servere over i Azure, men riktig drift og administrasjon er avgjørende. Vi hjelper deg å utnytte fordelene med skytjenestene på en sikker, strukturert og kostnadseffektiv måte.

Les denne artikkelen >

Utvikling og DevOps i Azure

Azure Devops inneholder verktøy som støtter hele utviklingsprosessen; fra planlegging, utvikling, og levering, til drift av systemet. I dette innlegget kan du lese mer om dette.

Les denne artikkelen >

Samtaleroboten er løs!

De fleste av oss har nok hatt et møte eller to med en samtalerobot (chatbot). Fikk du svarene du var ute etter, eller måtte du avslutte tjenesten i frustrasjon? Det er mange faktorer som spiller inn når man skal utvikle en god samtalerobot. Hvorfor er brukeropplevelsen så viktig i møte med språkteknologi?

Les denne artikkelen >

Få en mer effektiv hverdag

Med Bluegarden Lønn og HR, er muligheten for effektivisering stor.

Finn ut mer om Bluegarden Lønn og HR