En komplett suite for større virksomheter

Bluegarden Lønn og HR er en komplett suite for større virksomheter i offentlig og privat sektor. Løsningen er modulbasert, tett integrert, og satt sammen slik at du kan få en løsning som er tilpasset din virksomhets behov. Alle tilganger og oppgaver er rollestyrt, noe som gjør det mulig å distribuere administrative oppgaver til flere nivåer av organisasjonen. Systemet effektiviserer alle administrative prosesser innen lønn og HR gjennom digitalisering, mobilitet, robotisering og automatisering.


Med Bluegarden Lønn og HR får du en av markedets beste og mest avanserte skybaserte moduler for dokumenthåndtering. Den benyttes blant annet for sentral styring av malverk og ansettelsesavtaler, slik at dere kan få en papirløs ansettelsesprosess. Digital ansettelsesprosess lar virksomheten gjøre ansettelser elektronisk, sporbart og sikkert. Vi tilbyr også integrasjon mot Sak og Arkiv for elektronisk oppbevaring og lagring av dokumenter i henhold til Noark-standarden. 

Produktfordeler

  • Effektivisering av alle administrative prosesser innen lønn og HR
  • En modulbasert skyløsning som kan tilpasses etter behov
  • Automatisering og robotisering av repeterende oppgaver

Se hva kundene våre sier om oss

Vil du vite hvordan systemet fungerer?

Bestill gratis demo

Skalerbar løsning

Bluegarden Lønn & HR er en skalerbar løsning som hele tiden kan tilpasses arbeidsmetoder, prosesser og behov for styringsdata. Løsningen inneholder:

Ta kontakt med salg

Sektor
Vi trenger ditt samtykke.

Relevant innhold

Se et webinar

Har du litt tid til å lære noe nytt? 

Finn et webinar