To kollegaer som samarbeider

Bluegarden Lønn og HR

En skybasert løsning for store bedrifter

Bluegarden Lønn og HR tilpasses for å dekke deres behov, og tilbyr høy grad av automatisert arbeidsflyt innenfor lønn og HR.

Bestill demo

En komplett suite for større virksomheter

Bluegarden Lønn og HR er en komplett suite for større virksomheter i offentlig og privat sektor. Løsningen er modulbasert, tett integrert, og satt sammen slik at du kan få en løsning som er tilpasset din virksomhets behov. Alle tilganger og oppgaver er rollestyrt, noe som gjør det mulig å distribuere administrative oppgaver til flere nivåer av organisasjonen. Systemet effektiviserer alle administrative prosesser innen lønn og HR gjennom digitalisering, mobilitet, robotisering og automatisering.


Med Bluegarden Lønn og HR får du en av markedets beste og mest avanserte skybaserte moduler for dokumenthåndtering. Den benyttes blant annet for sentral styring av malverk og ansettelsesavtaler, slik at dere kan få en papirløs ansettelsesprosess. Digital ansettelsesprosess lar virksomheten gjøre ansettelser elektronisk, sporbart og sikkert. Vi tilbyr også integrasjon mot Sak og Arkiv for elektronisk oppbevaring og lagring av dokumenter i henhold til Noark-standarden. 

Produktfordeler

  • Effektivisering av alle administrative prosesser innen lønn og HR
  • En modulbasert skyløsning som kan tilpasses etter behov
  • Automatisering og robotisering av repeterende oppgaver

Se hva kundene våre sier om oss

Be om demo

Sektor
Vi trenger ditt samtykke.

Skalerbar løsning

Bluegarden Lønn & HR er en skalerbar løsning som hele tiden kan tilpasses arbeidsmetoder, prosesser og behov for styringsdata. Løsningen inneholder:

Ta kontakt med salg

Sektor
Vi trenger ditt samtykke.

Relevante artikler

5 fordeler med robotisering

Når en bedrift tar i bruk robotisering, eller RPA (Robot Process Automation), betyr ikke det at de får en fysisk robot på kontoret. De tar i bruk en programvare som kan utføre arbeidsoppgaver. Roboten er en programvare som kan utføre manuelle arbeidsoppgaver automatisk. Robotisering har mange fordeler, men vet du hvilke fordeler det kan gi virksomheten din?

Les artikkelen

Fem gode grunner til å digitalisere ansettelsesprosessen

Bruker du unødvendig mye tid på administrative oppgaver som nyansettelser, bytting av stilling eller endring av stilling? Heldigvis kan ansettelsesprosessen bli enklere og mer effektiv.

Les artikkelen

Syv trinn til en enklere arbeidsdag

En hektisk arbeidshverdag kan være både slitsom og ineffektiv. Få orden på kaoset med disse enkle grepene.

Les artikkelen

Se et webinar

Har du litt tid til å lære noe nytt? 

Finn et webinar