To kollegaer som samarbeider

Bluegarden Lønn og HR

En skybasert løsning for store bedrifter

Bluegarden Lønn og HR tilpasses for å dekke deres behov, og tilbyr høy grad av automatisert arbeidsflyt innenfor lønn og HR.

Bestill demo

En komplett suite for større virksomheter

Bluegarden Lønn og HR er en komplett suite for større virksomheter i offentlig og privat sektor. Løsningen er modulbasert, tett integrert, og satt sammen slik at du kan få en løsning som er tilpasset din virksomhets behov. Alle tilganger og oppgaver er rollestyrt, noe som gjør det mulig å distribuere administrative oppgaver til flere nivåer av organisasjonen. Systemet effektiviserer alle administrative prosesser innen lønn og HR gjennom digitalisering, mobilitet, robotisering og automatisering.


Med Bluegarden Lønn og HR får du en av markedets beste og mest avanserte skybaserte moduler for dokumenthåndtering. Den benyttes blant annet for sentral styring av malverk og ansettelsesavtaler, slik at dere kan få en papirløs ansettelsesprosess. Digital ansettelsesprosess lar virksomheten gjøre ansettelser elektronisk, sporbart og sikkert. Vi tilbyr også integrasjon mot Sak og Arkiv for elektronisk oppbevaring og lagring av dokumenter i henhold til Noark-standarden. 

Produktfordeler

  • Effektivisering av alle administrative prosesser innen lønn og HR
  • En modulbasert skyløsning som kan tilpasses etter behov
  • Automatisering og robotisering av repeterende oppgaver

Be om demo

Sektor
Vi trenger ditt samtykke.

Skalerbar løsning

Bluegarden Lønn & HR er en skalerbar løsning som hele tiden kan tilpasses arbeidsmetoder, prosesser og behov for styringsdata. Løsningen inneholder:

Ta kontakt med salg

Sektor
Vi trenger ditt samtykke.

Relevante artikler

Slik sparer du tid på ansettelser

Å ansette noen er en krevende prosess. Dette er spesielt krevende i virksomheter der ansettelser blir gjort hyppig, men heldigvis kan dette effektiviseres med digitalisering.

Les artikkelen
Hva er robotisering?

Hva er egentlig robotisering?

Du har kanskje hørt begrepet “robotisering” før, men vet du egentlig hva det betyr, hvordan disse “robotene” arbeider og hvilke fordeler de gir?

Les artikkelen

Sykehuspartner digitaliserer ansettelsesprosessen med Visma

For sykehusene er det viktig at det administrative fungerer smidig og effektivt slik at de kan bedre konsentrere seg om sin hovedoppgave: pasientbehandlingen. Visma og Sykehuspartner har det siste året samarbeidet om å digitalisere ansettelsesprosessen ved alle sykehus i Helse Sør-Øst.

Les artikkelen

Se et webinar

Har du litt tid til å lære noe nytt? 

Finn et webinar