Webbaserte rapporter er spennende og gir økt effektivitet

Mange bedrifter opplever at enkelte ansatte må bruke mye tid på å sammenstille og formidle rapporter til andre som ikke har tilgang på informasjonssystemet, eller ikke har fagkompetanse til å gjøre det selv.  Informasjon som er tid – og ressurskrevende å få tak i, blir ofte prioritert bort i en travel arbeidshverdag. På hvilke grunnlag fattes da beslutninger i bedriften? Magefølelse? Antakelser? Stein, saks, papir? Eller velger man en tilnærming hvor man involverer mange medarbeidere i møter for å danne seg et bilde av hva deres antagelser og magefølelse er?

Må det være slik? Må man velge mellom pest og kolera?  Er det ikke mulig å få tilgang til den informasjon og de rapportene man har behov for på en enkel og effektiv måte?

Svaret er selvfølgelig at dette er mulig. Med den webbaserte rapporteringsløsningen Visma Rapportering setter du rapportering i system i din bedrift.  Du som har behov for informasjon fra økonomisystemet, logger deg på Visma Rapportering via Internett og får tilgang de rapportene og den informasjonen du trenger som grunnlag for en vanskelig beslutning.  Lav brukerterskel gjør det mulig å hente definerte rapporter uten opplæring. Det webbaserte grensesnittet gjør det enkelt å få tak i rapporter, uansett om du er på kontoret eller ute på reise. Dersom eksterne aktører som revisor, regnskapsfører, kunder eller leverandører har behov for tall fra din bedrift, kan de også gis tilgang. Alle som tidligere belastet ”andre” for å få tak i informasjonen de trenger blir med andre ord selvforsynt med Visma Rapportering.
Webbaserte rapporter er spennende og gir funksjonalitet som bidrar til bedre presentasjon og forståelse av innholdet. Dybdenavigering fra overordnet aggregert informasjon til detaljer , grafisk presentasjon, eksport til Excel og PDF, rapportabonnementer for distribusjon på e-post, favorittrapporter og zoom, er funksjoner som gjør Visma Rapportering til et moderne og innholdsrikt rapporteringsverktøy.

Visma Rapportering kjøres i dag med Visma Business, Visma Global, Visma CRM, Visma Dokumentsenter. I tilegg kan det lages rapporter mot alle systemer som eksponerer sine data via en SQL database.

Mest populære