Vurderer du å jobbe med fakturering og regnskap på nett?

Har du et enkeltmannsforetak eller driver du en mindre bedrift? Og ønsker du å jobbe med fakturering og regnskap på nett for å ha tilgang døgnet rundt?

Da bør du høre på Jon Amundsen fra språkskolen Allora. eA_film_234x132

Regnskapet tilgjengelig i lomma

Jon jobber flere måneder i året fra Italia og tar med seg regnskapet dit om vinteren. Derfra fortsetter han med en effektivt drift av språkskolen. Jon bruker Visma eAccounting på Mac, iPad og sin smarttelefon.

Visma eAccounting er utviklet spesielt for deg som hverken er dataekspert eller regnskapsfører. Programmet sørger for at bokføringen skjer automatisk etter hvert som du registrerer det du har solgt og det du har kjøpt.

Enklere blir det ikke!

– Grunnen til at vi tok i bruk Visma eAccounting var den fleksibiliteten vi fikk. Jeg har tilgang til regnskapet når vi jobber fra utlandet og kan enkelt finne bilag, samt inngående og utgående faktura, uten å måtte ha tilgang til kontoret, sier styreleder og regskapsansvarlig i Allora, Jon Amundsen.

Ta en titt på videoen og hør hvordan Allora har fått en mye mer fleksibel og effektiv hverdag!

Oversikt når og hvor du ønsker

Å jobbe fra utlandet over lengre tid gjelder kanskje ikke for deg, men mange av oss ønsker vel et innblikk i status på bedriftens økonomi mens vi sitter på toget, er hos kunder eller andre steder?

Prøv løsningen gratis i 14 dager, og se hvilken fordeler du kan oppnå med fakturering og regnskap på nett!

Most popular

 • Planlegge arbeid og turnus

  Høytidsturnus – hvordan er reglene?

  Nå er det igjen på tide å tenke på helligdagsturnus. Høytider betyr normalt mye for de ansatte, og det er viktig med en lovlig turnus de fleste er fornøyd med.

 • Timelønn for undervisning

  Lærervikar og timelønn for undervisning

  Mange tar oppdrag som lærervikar i grunnskolen. Lærervikaren stiller ofte opp for å ta vikartimer på kort varsel, og skal lønnes med timelønn for undervisning.

 • Halvt skattetrekk ikke halv skatt

  Halv skatt før jul

  Halvert skattetrekk i desember betyr ikke at halve desemberlønnen er skattefri!