Gå til hovedsiden

Vokse i en nettbasert regnskapsløsning, sa du?

Den lille bedriften vokser, sakte men sikkert. Behovene for mer funksjonalitet vokser også. Da er det smart å ha en skalerbar løsning som vokser i takt med bedriften.

Det er smart å ha en skalerbar regnskapsløsning som vokser i takt med bedriften
Vokse i en nettbasert regnskapsløsning, sa du?

Så, hvordan kan man egentlig vokse i en nettbasert regnskapsløsning?

La oss si at du startet opp med fakturaprogrammet Visma eAccounting Faktura. Det var billig og enkelt å bruke, og det dekket akkurat det behovet du hadde. Helt perfekt med andre ord! Men, så skjer det noe. Stadig flere fakturaer sendes. Den lille bedriften vokser, sakte men sikkert. Behovene vokser også, og det holder ikke lenger med fakturering. Behovet for regnskap og mer funksjonalitet melder seg.

En oppgradering til fullversjonen er nå bare et par tastetrykk unna inne i programmet. Mulighetene er mange i fullversjonen og du betaler kun for det du trenger. For i tillegg til at du har et fullverdig regnskap, så kan du utvide med mange smarte tilleggsfunksjoner som tilbud og ordre, timeregistering, skatt, lønnsslipp og e-faktura. Du har også tilgang til bankintegrasjon som henter tallene fra banken direkte inn i programmet – og du kan samarbeide med regnskapsføreren her.

De fleste av oss kunne i perioder ønsket oss flere timer i døgnet. Og driver du i tillegg egen bedrift, så kan nok dagene til tider bli i overkant hektiske. Å bruke tiden smart er derfor viktigere enn noen gang. Vi i Visma brenner virkelig for at du skal kunne bruke tiden din smartere. Det er også mye av det våre skyløsninger handler om. Brukervennlighet, tilgjengelighet, god oversikt og automatisering av flest mulig prosesser. Rett og slett for at du skal bruke minst mulig tid i programmet.

Smarte apper er ikke så dumt

Regnskap og økonomi høres kanskje ikke så sexy ut. Og i alle fall ikke regnskapsprogram. Men, en app kan faktisk gjøre både regnskap, økonomi og ikke minst regnskapsprogram mye mer spennende enn du tror. Og ikke minst enda mer tilgjengelig. Det er derfor ikke så dumt å prøve en av våre apper. Ta bilde av kvitteringer og leverandørfakturaer og få dem direkte inn i programmet. Enkelt og greit. Og veldig vanedannende.

Gode idéer og vekstmuligheter i programmet – ja, takk!

Visma eAccounting har vant i fjor høst utmerkelsen Best i Test i PC World 2015. En utmerkelse vi er utrolig stolte av, men som absolutt ikke er eller skal bli noen hvilepute. Vi jobber hver dag for at produktene og tjenestene vi leverer bare skal bli enda bedre. Derfor er dine tilbakemeldinger og ønsker så utrolig viktige for oss. Hver måned slipper vi en ny versjon av programmet med nyheter og forbedringer basert på våre kunders tilbakemeldinger. I tillegg så har vi et åpent API i Visma eAccounting – som gjør at du fritt kan lage en egen integrasjon om du skulle ønske det. Eller en integrasjon som også kan hjelpe andre til å vokse ytterligere i programmet sitt.

Så hvorfor ikke vokse i en nettbasert regnskapsløsning? Livet handler om mer enn jobb – bruk tiden smartere og utnytt muligheten og automatikken som finnes. La programmet vokse i takt med deg.

PS: Husk at Visma kjører jevnlige gratis webinarer som viser deg hvordan du kan optimalisere bruken av programmet ditt, og kurs i Visma eAccounting som lar deg få en skikkelig kick-start!

Mest populære