Gå til hovedsiden

Visste du at Visma har en integrasjonsplattform for Microsoft?

IT-systemer og CRM hører sammen. Vi opplever at mange selskaper ønsker et CRM-system som gir god oversikt over kundenes transaksjoner, lønnsomhet og tilbud uten å måtte lete i flere systemer. I Visma har vi spisskompetanse innen ERP og Microsoft Dynamics 365 integrasjon.

De fleste bedrifter har store investeringer tilknyttet teknologi og IT-systemer, men ikke alle har en løsning som sørger for at systemene snakker sammen. Å oppdatere data i flere ulike systemer er både tidkrevende og risikoen for brukerfeil er stor.

En integrasjonsplattform er programvare som integrerer ulike applikasjoner og tjenester. Målet med en slik plattform er å samle alle data fra forskjellige systemer i en plattform, og sikre at data forblir konsistente fra det ene forretningsområdet til det neste. 

Å ikke ha en integrasjonsplattform kan sammenlignes med at høyre hånd ikke vet hva venstre hånd gjør. Med mindre systemene i virksomheten snakker sammen kan feil enkelt oppstå. Hvis for eksempel fakturerings- og regnskapssystemene ikke er koblet sammen gjennom en integrasjonsplattform, må man legge inn data i systemene to ganger. En gang under fakturering og en gang i regnskapssystemet. Dette øker naturligvis risikoen for feil. 

Det samme gjelder for CRM og ERP. En ferdig integrasjon har mange fordeler; du unngår manuell inntasting av den samme informasjonen i flere systemer, sparer tid og penger. Det betyr at du kun har ett system å forholde deg til, hvor all kundedata ligger tilgjengelig og alltid stemmer med data i ditt økonomisystem. Når systemene er integrert, deler de masterdata og du kan enkelt bruke integrert produkt- og priskatalog når du oppretter tilbud, som igjen gir en sømløs overgang til faktura. 

Ved å integrere systemer, at systemene utveksler informasjon og oppdaterer hverandre, resulterer i bedre informasjonsflyt og en mer effektiv organisasjon og arbeidshverdag. 

På bakgrunn av dette valgte vi i Visma å utvikle en (enkel) integrasjon med Microsoft Dynamics 365 Sales.  Med Visma sin integrasjonsplattform kan du enkelt koble ERP-systemet sammen med Dynamics 365 og minimere risiko for feil, og ikke minst spare mye tid.

Vil du vite mer om integrasjonsplattformen? Meld deg på vårt webinar: Introduksjon til Dynamics 365 CRM

Les mer og meld deg på her

Hva skiller Vismas integrasjonsplattform fra andre integrasjonsleverandører på markedet?

Vår integrasjonsplattform er helt unik, og er utviklet og bygget på Microsoft Azure-teknologi. Gjennom en helautomatisert utrulling er dette en løsning som støtter både enkle og komplekse integrasjoner og behov. All informasjon oppdateres i sanntid, hver dag og hver time. Nye produkter og endringer blir automatisk oppdatert uten at du som bruker behøver å gjøre endringer eller betale ekstra.

Med vår integrasjonsplattform kan ERP-system kobles til Dynamics 365. Det betyr at ERP og CRM snakker sammen. Det betyr også at du kun har ett system å forholde deg til, hvor all kundedata ligger tilgjengelig og alltid stemmer med data i ditt økonomisystem. Integrasjonsplattformen er en full driftet plattform og leveres som er en ren skytjeneste og leverer som et abonnement

Flere fordeler med vår integrasjonsplattform:

 • Tidbesparende og en mer effektiv arbeidshverdag: all økonomidata er tilgjengelig direkte i CRM
 • Minimerer lisenskostnader: kutt ut overflødige brukerlisenser til ERP-system
 • Forutsigebare kostnader: integrasjonskostnader er alltid inkludert i abonnementsavtalen
 • Minimer opplæringskostnader: brukere behøver kun opplæring i ett system

Vil du vite mer om vår integrasjonsplattform? Ta kontakt med oss på denne siden: 

Kontakt oss her

Mest populære

 • Lønn på 1. og 17. mai

  Lønn på 1. mai og 17. mai

  På våren er det mange røde dager på kalenderen og i den sammenheng får vi mange spørsmål knyttet til arbeidstakers rett på lønn for disse «fridagene».

 • Dette er Lean

  Lean manufacturing er en produksjonsmetodikk for varer og tjenester som stammer fra Toyota Production System (TPS). Målet er å forbedre lønnsomheten ved å eliminere all bruk av ressurser som ikke bidrar til å skape verdi for sluttkunden. I Visma spiller lean en viktig rolle og vi jobber aktivt mot å etterleve prinsippene filosofien er bygget på.