Visma var på NHH!

Bedriftspresentasjon NHH

Torsdag den 15. september 2011 hadde Visma bedriftspresentasjon på Norges Handelshøyskole i Bergen, bedre kjent som NHH. Fra klokken ni om morgenen stod vi (Morten, Arthur og undertegnede) klare på stand til å ta i mot fremadstormende og ambisiøse NHH-studenter. Som en gammel traver fra NHH, så var det utrolig koselig å få møte på gamle og kjente, og det var veldig hyggelig når de kom bort til standen for å ta en prat om hvordan det var å være student. Jeg fikk mange spørsmål fra disse om jeg savnet NHH, men da måtte jeg være ærlig med å svare “ikke helt enda, men jeg kommer nok til å savne den fleksible studietilværelsen etter hvert”. For det er jo veldig gøy å faktisk føle seg nyttig på en arbeidsplass og å slutte å tenke som en student når man skal handle sko og vesker (min store lidenskap).

Tilbake til det å stå på stand; jeg tror jeg kan si på vegne av alle som stod på stand at det var utrolig gøy å få pratet med alle de ivrige studentene som viste interesse for Visma. Vi er selv utrolig stolte av å få jobbe i Visma, og vi følte at vi hadde stort behov for å kunne formidle dette videre. For både Marianne og meg, som er ferske i arbeidslivet, så har Visma vist seg til å være en utrolig flott plass å starte karrieren. Hverdagene er varierte, og vi lærer noe nytt hver dag gjennom de små og store utfordringene vi støter på.

På stand på NHH

På stand på NHH

Vi vil gjerne takke alle de 68 studentene som møtte opp på vår bedriftspresentasjon. Jeg håper at dere har fått et godt inntrykk av hvordan Visma fungerer og hvilke karrieremuligheter man kan få i organisasjonen. Personlig vil jeg også takke alle som tok en prat med meg under sushimiddagen i etterkant av presentasjonen. Jeg syntes det var utrolig moro å få snakke med så mange studenter som var nysgjerrige på Visma.

Til slutt vil vi også takke vår NU-vert, Sunniva Jensen, som har vært utrolig flink til å tilrettelegge bedriftspresentasjonen og middagen for oss.

Til NHH-studentene: vi sees til våren 2012!

Bedriftspresentasjon NHH

Bedriftspresentasjon NHH

Neste arrangement er Karrieredagen på BI Oslo den 29. september 2011.

0