Visma stilte som mentor til Finalen i Gründeridol

Forrige uke var jeg så heldig å bli invitert til å stille som mentor for en Ungdomsbedrift (UB) under finalen i Grunderidol ute på Kjeller. I finalen var det fire finalistbedrifter som alle hadde kvalifisert seg gjennom regionale konkurranser med totalt 140 ungdomsbedrifter fra Akershus.

Det ble en innholdsrik og spennende dag ute på Kjeller. Alle fire bedriftene presenterte sine forretningsideer og ble deretter tildelt en mentor for dagen. Mentor sin oppgave var å komme med innspill og ideer som kunne gjøre bedriften enda bedre.

Jeg og FootLight UB brukte dagen godt på å gjennomgå, analysere og videreutvikle bedriftens gode forretningside; et lys med refleks til å feste på benet på mørke kvelder. Ideen var god fra før og etter noen gode timer med teamwork og brainstorming ble ideen enda bedre.

Best likte jeg bedriftens engasjement og tro på eget produkt, som bare vokste seg sterkere og sterkere under dagen. Ekte entreprenørskapsglød der altså!

Dette er en dag som arrangeres i samarbeid med Ungt Entreprenørskap og deres Akershus kontor. Som kjent er Visma nylig blitt ny nasjonal sponsor til Ungt Entreprenørskap og vi ser frem i mot å delta og bidra på flere gode arrangement som dette.

Vi ønsker FootLight UB lykke til på veien videre og venter spent på resultatet fra finalen!

 

Kjeller111

FootLight in action!

 

Kjeller3

FootLight Ungdomsbedrift fra Sandvika VGS.

 

Kjeller5

FootLight UB forklarer hvorfor refleks aldri blir det samme igjen.

 

0