Visma stiller på NTNU Tirsdag 5. oktober

Vi stiller opp for bindeleddet i form av bedriftspresentasjon for Industriell Økonomi, Industriell Design, Datateknikk og Kommunikasjonsteknologi!

Vi sender et spennende team og har tenkt til å snakke om Visma den siste tiden i media, et faglig innlegg, samt mulighetene for å bli en leder i Nordens mest spennende selskap. Vi får med oss COO i Visma Unique, Jon Rikter-Svendsen som er tidligere NTNU-student, og det blir konkurranse!

Det er snart fullt så meld deg på straks på bindeleddets nettsider! Det er også mulighet for ekstraplasser ved å komme til oss på stand på stripa – så lager vi plass 🙂

Benjamin Aker works as a Web Consultant at Visma, bridging the gap between online communications, technology and design. With over 15 years' experience as a digital designer / developer in the advertising business, paired with a strong curiosity, he has a wide range of knowledge of different subjects that come in handy at Visma. Privately, Benjamin composes electronic music in various genres, loves photography and videography, and all things technical. 
Kontakt Benjamin: