Gå til hovedsiden

Få barna i aktivitet med appen Visma Ski Classics 4 Kids

Har du skiglade barn i alderen 3-12 år? Ta med barna på skitur og bli med på den digitale versjonen Visma Ski Classics 4Kids i vår nye app!

Visma Ski Classics 4 kids

For å aktivisere sponsoratene våre har vi gjennom flere år arrangert Visma Ski Classics 4 kids som et fysisk barneskirenn på Sognsvann i Oslo. I år har vi måttet tenke litt annerledes. På grunn av Covid-19 synes vi det er spesielt viktig å gjennomføre en aktivitet som setter fysisk helse på agendaen, og en ski app for barn ble løsningen.

Hvordan fungerer ski-appen?

I appen kan man gjennom hele skisesongen frem til og med påske registrere skiturer barna har gått, hvor de har gått og hvor langt de har gått. Man kan også laste opp bilder fra turene, søke opp venner, se deres bilder og hvor langt de har gått i løpet av sesongen. 

Les mer og last ned appen her.

De første 750 første barna som tar i bruk appen vil også få tilsendt sin egen Visma Ski Classics lue i posten, og det blir medalje til alle i slutten av sesongen.

Familien kan også laste ned diplomer med hvor langt barna har gått i løpet av sesongen, og man kan oppnå egne diplomer for jul, påske og vinter i tilpasset design.

Aktivisering av barn og unge

Mange barn har sittet mye inne i det siste og det kan være vanskelig å motivere seg for å komme seg ut på denne tiden av året. I forbindelse med juleferien vil mange familier reise på fjellet der skiføret er helt supert. Vi håper at Visma Ski Classics 4 kids-appen kan bidra til å motivere flere barn til å ta frem skiene og at litt gamification vil bidra til at de kommer seg ut i løypene.

Appen vil bli promotert mot barnefamilier i sosiale medier gjennom hele sesongen og er et tiltak for å aktivisere barn i en periode hvor mange har sittet mye inne på grunn av Covid-19. 

Sikkerhet i fokus

Løsningen er utviklet av Vismas datterselskap Avento i Ålesund med sikkerhet i fokus. Visma har også benyttet sine fremste sikkerhetseksperter i samråd med organisasjonen Children by design i Sintef under utviklingen av appen. Dette har vært spesielt viktig for å ivareta brukervennligheten i applikasjonen og sikkerheten for barna som kommer til å ta i bruk appen på en best mulig måte.

Løsningen vil bli promotert mot barnefamilier i sosiale medier gjennom hele sesongen og er et tiltak for å aktivisere barn i en periode hvor mange har sittet mye inne på grunn av Covid-19.

Les mer om appen og registrer bruker her: 

Visma Ski Classics 4 Kids

Mest populære