Gå til hovedsiden

Visma Consulting på Skarverennet

Tradisjonen tro dro en glad gjeng fra Visma Consulting til Geilo for å delta på Skarverennet, også i år. Situp, som er bedriftsidrettslaget i Visma Consulting, arrangerer denne turen hvert år og dette er et av mange arrangementer som Situp har.

Skarverennet blir kalt «vårens vakreste eventyr» og det er ikke uten grunn. Rennet markerer slutten på skisesongen for de fleste og gjennomføres stort sett i strålende vær. I år var det tilsammen over 12 000 deltakende i trim- og konkurranseklassen.

Gjengen fra Visma ankom Geilo på kveldstid på fredag for å forberede oss til lørdagens renn. Sekker ble pakket, matpakker smurt og med et utmerket smøreteam la vi grunnlaget for god glid under morgensdagens renn. Dagen startet grytidlig på lørdag med togavgang fra Geilo kl 0640. Vi hadde forventet oss overskyet vær og vind da vi kom opp på fjellet, men til vår store glede tittet solen frem og det var så godt som vindstille når vi kom opp i løypa. At vi da tok litt lett på solkremsmøringen viste seg i form av tomatrøde fjes senere på kvelden.

Det 38 kilometer lange rennet går fra Finse til Ustaoset langs Hallingskarvet i flott natur. Underveis er det flere drikke- og smørestasjoner som ble flittig brukt når det ble varmere i været og skiene begynte å glippe. Det ble matpause halvveis i rennet hvor vi også heiet Johaug, Northug og alle de andre konkurranseløperne fremover.

Med nok et stopp på «jägerhaugen» en liten mil før mål sier det seg selv at tiden vår ikke ble den beste, men vi hadde en herlig tur med bra skiføre og kjempefint vær – og ikke minst veldig sosialt og morsomt. Dette frister til gjentakelse!

Visma Consulting er et selskap i Visma-konsernet. En nordisk leverandør av verdiskapende IT-løsninger rettet mot offentlig sektor og utvalgte bransjer i privat sektor. Selskapet er representert i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Litauen med mer enn 650 ansatte. Visma Consulting leverer systemutvikling av virksomhetskritiske it-løsninger, applikasjonsforvaltning og konsulenttjenester. Besøk Visma Consulting på Facebook: www.facebook.com/vismaconsulting

Mest populære