Visma + Regnskapsbyrå = Sant

“Omstilling” sto  det i stor skrift på åpningssliden på NARF sitt årsmøte i Stavanger. Regnskapsbyråbransjen er i endring, og Visma vil hjelpe byråene til å komme styrket ut av omstillingsprosessen. Visma var derfor tilstede på stand med viktig informasjon. Les mer og se bilder.

Torsdag og fredag i forrige uke hadde NARF sitt årsmøte. Visma var tilstede med stand og en god gjeng. Regnskapsbyrå er et satsningsområde for Visma fremover. Hvorfor, sier du? Fordi byråene er i en prosess hvor de er nødt til å omstille seg, de må tenke nytt. Vi synes det er spennende å være med på å prege bransjer i utvikling. Derfor har vi utviklet en gjennomarbeidet suite av produkter spesielt rettet mot bransjen, med tanke på at regnskapsbyråer som bruker dette skal være så konkurransedyktige som mulig både nå og fremover. Med Visma Business Regnskapsbyrå får byråene en komplett løsning som understøtter alle de daglige rutinene på regnskapskontoret, og det løpende arbeidet mot klientene.

Visma Stand godt synlig, mange besøkende og gjengen fra Visma i full jobb!

NARF sin åpnings slilde. Som hånd i hanske til Visma sine tjenester. Det er nettopp dette våre løsninger og tjenester leverer.

 Det var fullt i salen under årsmøtet.

 

Selvfølgelig twitret jeg aktivt under NARF sitt årsmøte. Følg meg gjerne på Twitter, og se hva jeg la spesielt merke til: https://twitter.com/#!/ErlendSogn

About

Erlend Sogn er administrerende direktør i Visma Software. Erlend har jobbet i Visma i over ti år, og har tidligere erfaring fra en rekke lederstillinger innen Tele & IT-bransjen.
Connect with Erlend: