Gå til hovedsiden

Visma.net Payroll og 4Human: En komplett lønn- og HR-pakke

– Jeg er veldig glad for at vi nå kan tilby integrasjon mellom HR-systemet 4human HRM og vårt eget lønnssystem Visma.net Payroll, sier administrerende direktør i Visma Software, Øyvind Larsen.

Øyvind Larsen i Visma Software og Bjørnar Andersen i 4Human
Øyvind Larsen i Visma Software og Bjørnar Andersen i 4Human

– Vi er opptatt av å gi mest mulig verdi til kunden våre. Integrasjoner mellom ulike systemer, gir en enorm verdi som vi ser at stadig flere kunder etterspør.

Integrasjoner viktigere enn noen gang

Å ha et lønnssystem i 2021 er ikke det samme som for noen år siden. Skyen er en forutsetning, men integrasjoner gir mulighetene. Nå kan du med det markedsledende lønnssystemet til Visma ha integrasjon med HR-systemet til 4human HRM. Resultatet? En komplett pakke innen lønn og HR. 

– Et lønnssystem uten gode integrasjonsmuligheter er omtrent like verdifullt som en PC uten mulighet til å koble seg på internett. Med Visma.net Payroll og 4Human får du det beste fra to verdener som hører naturlig sammen i alle bedrifter.

En komplett pakke innen lønn og HR 

Visma.net Payroll er Vismas flaggskip innen lønn – en fullverdig skyløsning med smart automatikk, brukervennlig brukergrensesnitt og apper for både ansatte og ledere. Systemet er en av få lønnsløsninger i markedet som tilbyr integrasjoner, sånn som denne med 4human.

Med HR-pakken til 4human får du både HR-ledelse, reise- og tidsystem, håndbøker innen personal, ledelse og HMS, og løsninger for kvalitet, HMS og miljø. 4human tilbyr senior konsulenttjenester innen HR ledelsesområdet og rådgir en rekke norske virksomheter hvert år. 

Og alt er i skyen, selvfølgelig.

– Vi ser at markedet beveger seg raskt mot skyen. Visma.net Payroll vil de kommende årene erstatte både Huldt & Lillevik og Visma Lønn, som er to fantastiske lønnssystemer, men som har hatt sin storhetstid. Nå er tiden moden for andre måter å jobbe på også innen lønn og HR, med skyen som utgangspunkt. 

Mange av disse kundene har allerede integrasjon med 4human HRM. 

– Derfor er det ekstra fint for oss å fortsette å kunne tilby denne integrasjonen også med neste generasjons lønnssystem fra Visma, sier Øyvind Larsen.

Tette integrasjoner gir muligheter framover

Uavhengig av hva kundene ønsker er 4human og Visma opptatt av å legge til rette for at integrasjonen fungerer optimalt uavhengig av om HRM eller lønnssystemet skal være mastersystem.

– Vi er veldig glade for at Visma satser sammen med 4human HRM for å tilby norske bedrifter de beste og mest moderne skybaserte løsningen med fokus på de ansatte med sine tette integrasjoner, samt vokse ytterligere både i nåværende og nye markeder», avslutter administrerende direktør i 4human HRM Bjørnar T. Andersen.

For mer informasjon, ta kontakt med:

 • Øyvind Oshaug Larsen
  Administrerende direktør
  Visma Software AS
  +47 9707 7844
  oyvind.larsen@visma.no
 • Bjørnar T. Andersen
  Administrerende direktør, konsern
  4human AS
  Mobil +47 9009 8137
  bta@4human.no

Les mer om Visma.net Payroll her

Mest populære