Visma Lekene – En utrolig artig kveld

Ved start Visma LekeneI går møtte over 200 barn i alderen 5 til 15 år opp på Sognsvann for å være med på Visma Lekene sammen med Emil og meg. Vi hadde det utrolig kjekt.

Også været var på vår side og etter en lang dag med mye regn, kom solen akkurat i tide til lekene skulle starte. Løypa var litt våt, men barna ga alt, så sølespruten stod.

Emil og jeg var tilstede både på start og i mål. Vi startet med å sende en stor og veldig ivrig gjeng på mellom 5-8 år ut på en 250 meters lang runde. For en entusiasme!

Aktiviteter for alle

De eldre fulgte opp med løp på henholdsvis 500 og 1000 meter, entusiasmen var stor også her og konkurranseinstinktet enda større. Noen strafferunder ble det også for de som ikke traff blink.

Dette var en kveld med mye action og  aktiviteter som sekkeløp og laserskyting foregikk parallelt og barna fikk kule premier for hver av aktivitet de deltok på.

Visma Lekene ved startDagen ble avsluttet med et renn der Emil og jeg konkurrerte mot hverandre. Vi hadde med oss lokale talenter for å toppe lagene – og jeg og min makker vant!

Inspirasjon i hverdagen

Å treffe så mange ivrige og glade barn er en stor bonus i vår hverdag. Det inspirerer oss i den jobben vi gjør. Barnas engasjement og entusiasme smitter og gjør det ekstra gøy å være idrettsutøver! Det ble også tid til masse autografskriving og billedtaking – smilet sitter løst når man deltar på morsomme arrangementer som dette.

Takk til Lyn som gjorde en super innsats som teknisk arrangør og møtte opp mannsterke. Sammen med arrangementskomitéen bidro de til at barna fikk en uforglemmelig ettermiddag på Sognsvann.

Nå gleder vi oss enda mer til neste arrangement, Visma Lekene  på Lillehammer 6.juni.

Visma Lekene under løpet

0