Nyheter og forbedringer i ny versjon av Visma eAccounting

Visma eAccounting kåret til Norges beste økonomi- og regnskapsprogram!

Vi er veldig stolte over at Visma eAccounting er kåret til “Best i test” økonomi- og regnskapsprogram av PC World Norge!

 

Årlig test av økonomi- og regnskapsprogrammer

Kåringen ble gjort etter PC Worlds årlige test av økonomi- og regnskapsprogrammer for mindre virksomheter, selvstendig næringsdrivende og enkeltpersonsforetak.

Testen omfatter ni programmer fra ulike leverandører av regnskapsprogrammer og hovedkriteriene i testen er brukervennlighet i oppstart, bruk, funksjonsinnhold, fakturering, bankintegrasjon, elektroniske bilag, årsavslutning og skatt.

Visma eAccounting ble nummer 2 i samme test i fjor (2014), men ble denne gangen kåret til vinner med klar margin – og med høyeste score i 9 av 13 kategorier!

PC World Norge skriver i sin omtale:

Meget enkelt system, det lekreste web-grensesnittet. Skatteskjemaer for både AS og personlig. Visma eAccounting er det enkleste bokføringsprogrammet i testen, men dekker alle funksjoner en liten bedrift trenger. Dette er en god anledning til å forsøke å føre selv. Hvis du ombestemmer deg, kan du tilknytte deg et regnskapskontor og la de ta det som blir vanskelig.”

– PC World Norge, 34/2015

 

Ønsker du å lese mer om testen og sammenligne de ulike leverandørene med hverandre?

Les hele testen her.

 

Det er ikke bare testerne i PC World Norge som er fornøyd med løsningen. Mange av våre kunder jobber til daglig med Visma eAccounting og opplever en enklere og mer fleksibel og effektiv hverdag med dette programmet.

 

Les her hva andre kunder sier om bruk av Visma eAccounting:

Kunde IKT Data: Nettbasert regnskapsprogram? Ja visst forenkler det din økonomiske hverdag!

Kunde Inne/Ute Service: Rask fakturering med Visma eAccounting!

Kunde Bioenergi Ytre Namdal: Papirløst system med Visma eAccounting

Kunde Alvenes Småoppdrag: Bytte regnskapsprogram uten å blø?

 

 

Kanskje Visma eAccounting kan forenkle din bedrifts økonomiske hverdag også? Prøv gratis i dag!

 

 

Marius Andersen er markedsdirektør for Visma Mamut AS og leder av den nasjonale markedsgruppen i Visma i Norge. Han har lang erfaring med salg og markedsføring av økonomisystemer til mindre bedrifter og er genuint opptatt av leadsgenerering, digital markedsføring og automatisering av salgs- og markedsprosesser. Marius har jobbet i Visma Mamut AS siden 2001.
Connect with Marius: