Gå til hovedsiden

Visma Contracting med integrasjon til Boligmappa

I forbindelse med Eliaden 2012 lanserer Visma Contracting, som eneste ERP-aktør, integrasjon til Boligmappa.

Det nærmer seg vår og hele den elektrotekniske bransjen og dets leverandører klargjør seg for den tradisjonsrike fagmessen, Eliaden, som går av stabelen i begynnelsen av juni. Disse forberedelsene er selvfølgelig også vi i Visma Contracting godt i gang med.

Både produkt- og markedsmessig skjer det spennende ting. Vi har tidligere beskrevet hvordan fakturaflyt forenkles gjennom elektronisk samhandling, og i forbindelse med Eliaden forenkles dokumentasjonsflyt mellom Contracting-brukere og boligeiere gjennom bruk Boligmappa.

Boligmappa blir boligens servicehefte på nett. «Serviceheftet følger boligen og er tilgjengelig for deg som er hjemmelshaver (eier) av boligen. Boligmappa er en gratistjeneste og er det eneste verifiserte servicehefte for bolig på nett. I Boligmappa knyttes noe offentlig tilgjengelig informasjon om eiendommen sammen med håndverkerbransjens servicehistorikk. I første omgang elektrikere, men i senere utgaver også andre fag.» I dette ligger det at bl.a. VVS-bransjen er rett rundt hjørnet.

For brukere av Contracting, medfører dette at alle ordre kan knyttes direkte opp mot Boligmappa fra ordrebehandlingen i systemet. All dokumentasjon for jobben sendes ut til nettsiden, hvor eieren av boligen vil ha tilgang til historikken som er tilgjengeliggjort. Tilgangen til informasjonen er sikret gjennom bruk av BankID. I første omgang gjelder Boligmappa for alle boliger, men serviceheftet skal på sikt også implementeres for næringsbygg.

Markedsmessig gjøres det i tillegg aktiviteter i form av planlegging og gjennomføring av selve messen, kundeoppfølging og -kontakt, utvidet produktinformasjon og kursvirksomhet.

Til høsten venter VVS-dagene. Bademiljø og NRAs samarbeid om Synergo Varedatabase er allerede implementert i Contracting, og det kommer mer spennende nyheter utover året.

Følg med oss for flere oppdateringer – vi gleder oss til å effektivisere din hverdag!

Mest populære