Skip to main content

Visma Cloud Accounting ‘19 – årets samling for regnskapsførere

Torsdag 14. november braket det løs på Latter for tredje året på rad. Regnskapsførere og bransjefolk fra hele landet deltok på årets høydepunkt for regnskapsførere som satser på Visma eAccounting. Bedre stemning og læringsutbytte skal du lete lenge etter!

Torsdag 14. november braket det løs på Latter - årets samling for regnskapsførere som satser på Visma eAccounting.
Visma Cloud Accounting -årets samling for regnskapsførere

Bedre kontroll og oversikt med Visma eAccounting

Arrangementet ble sparket i gang av Raimond Brekke og Ole Hasven. Her fikk alle deltakere et godt innblikk i vekst i antall kunder og regnskapsbyråer sammenlignet med fjoråret. Det er hyggelig å se at regnskapsførere aktiverer en vesentlig del av nye kunder på Visma eAccounting. Videre gikk vi gjennom noen av resultatene fra en undersøkelse gjort av våre kunder som har et aktivt samarbeid med en regnskapsfører.

Målet var å finne ut hvordan klienter samarbeider med en regnskapsfører, hva de gjør selv, hvilke muligheter de kjenner til og hva de kunne ønske seg mer av i samarbeidet. Resultatene viste at 59 % av kundene som ble spurt opplever bedre kontroll og oversikt etter at de tok i bruk Visma eAccounting. Samtidig kunne vi konstatere at mange kunder ønsker å sette mål og jobbe mer fremtidsrettet sammen med regnskapsføreren, samt at det fortsatt er noe å gå på når det gjelder å la kundene gjøre mer av jobben, som for eksempel å fakturere selv.

Videre kastet vi ballen til Henrik Horn som tok oss med inn i fremtiden innenfor elektronisk signering av dokumenter og avtaler med Visma Sign. Et brukervennlig produkt som er relevant for alle regnskapsførere.

Humor blant det seriøse

At vi bruker en komiker som konferansier har blitt en tradisjon på Visma Cloud Accounting. Ingenting virker mer naturlig når man arrangerer det på et sted som Latter. I år var det Jonas K. Bergland, kjent som Dr. Bergland, som holdt i trådene og sørget for at latteren satt løst.

Over 100 nyheter og forbedringer i 2019

Dere spurte om flere banker – vi gjorde noe med det! Emilie Røed kunne stolt presentere at Visma eAccounting i dag kan integreres med over 85 banker. I tillegg ble repeterende fakturering, forbedret reskontroføring, periodisering, og ikke minst integrasjonen mot Visma AutoCollect tatt godt imot. Visma AutoCollect er en løsning som håndterer fakturaer med purring og inkasso, en super løsning for våre kunder som ønsker å sette bort dette arbeidet.

Utover dette og mye mer som ble lansert i 2019, er det mye å se frem imot i 2020. Lagermodul i Visma eAccounting er nå bare noen steinkast unna lansering. Henrik Horn presenterte og viste frem hvordan vår lagermodul kommer til å se ut, og hvilke funksjoner den vil inneholde i første versjon. Aprila Bank presenterte sine tanker om hvorfor de startet opp, og hvordan Visma Fakturasalg i samarbeid med Aprila Bank vil kunne tilby våre kunder enkel tilgang på likviditet.

Flere spennende funksjoner og forbedringer ligger på agendaen for 2020, så dette ser lovende ut.

Skybasert avstemming og årsoppgjør

Roar Mokastet presenterte hvor effektivt en kan ta avstemming og årsoppgjør i Visma Byrå Periode & År, hvor alt er samlet i skyen. God dokumentasjon av arbeidet, sporbarhet og levering av et kvalitetssikret regnskap, er viktige elementer når det kommer til god regnskapsføringsskikk. Alt håndtert på en god måte i Visma sitt nye nettbaserte flaggskip for avstemming og årsoppgjør. Demonstrasjonen av løsningen engasjerte deltakerne.

Jobb smartere, ikke hardere

Våre dyktige konsulenter Jørn Karlsen og Frederik S. Sohlman guidet våre deltakere gjennom en rekke nyttige tips og triks i Visma eAccounting. Fra praktisk bruk til hvordan en jobber mest mulig effektivt med hver enkelt kunde. Våre konsulenter gjorde det tydelig at alle kunder er forskjellige og ønsker å jobbe på ulike måter, og viste hvordan dette enkelt kan legges til rette for i Visma eAccounting.

Visma Cloud Accounting Awards

Som i fjor hadde vi gleden av å dele ut noen gjeve priser til regnskapsbyråer som har gjort en fantastisk innsats det siste året. Dette er regnskapsbyråer som har skapt kundeverdi, lønnsomhet og ikke minst hjulpet mange norske småbedrifter med å lykkes. De nominerte er en inspirasjon for bransjen – og prisene som ble utdelt er vel fortjent!

Årets Nykommer: TeamØkonomi DA

Noen av kriteriene for å vinne nettopp denne prisen er at en, det siste året, har hatt en betydelig vekst av kunder i Visma eAccounting, samarbeider med kundene på en smart måte, benytter seg av integrasjoner, effektive prosesser og ikke minst satser på Visma eAccounting fremover.

Årets Nykommer er TeamØkonomi DA med Ståle Jensen og Sverre Hennum i spissen! De har lagt ned en imponerende jobb med å gå fra en vegg full av permer, til å i dag ha regnskapet lagret i skyen med Visma eAccounting. Og de sa det så fint på scenen: “Vi kommer aldri til å gå vekk fra skysystemer, dette er fremtiden!” Vi gratulerer TeamØkonomi DA med den velfortjente prisen som Årets Nykommer 2019!

Årets Partner: O.M Regnskap AS

Blant kriteriene for å vinne prisen er vekst, utnyttelse av produkter og smarte funksjoner, kvalitet i leveransen til kundene og grad av samarbeid med oss.

O.M. Regnskap AS har en betydelig satsning på Visma eAccounting. Bare det siste året har de fått et tresifret antall kunder på løsningen. De har dyktige og energiske medarbeidere med fokus på å få kundene i gang på en god måte, og sørge for en effektiv og automatisert produksjon av regnskapet. Med daglig leder Vibeke Sørensen i spissen ser de etter muligheter overalt. Spesielt satsingen på frisører med Visma eAccounting og EasyUpdate kasseløsning integrert, har blitt lagt merke til. Sist, men ikke minst så samarbeider de tett med oss for å lykkes og bidrar både i testing av ny funksjonalitet og ved å dele av sin kunnskap og erfaringer på blant annet partnersamlinger. Vi gratulerer O.M. Regnskap AS med den velfortjente prisen som Årets Partner 2019!

Bedre stemning skal du lete lenge etter

God mat, spennende foredrag og Jonas K. Bergland som fikk oss til å dra på smilebåndene, resulterte ikke i annet enn topp stemning. Pausene ble benyttet til å besøke de ulike standene med våre samarbeidspartnere, mingle og ikke minst til å bli kjent med hverandre. Kvelden ble avsluttet med et herlig måltid med noe godt i glasset på Entrecôte by Trancher.

Etter strålende tilbakemeldinger fra deltakerne, er det bare å gjøre seg klar til neste år! Da vil vi står klare for å ta dere imot under Visma Cloud Accounting ‘20.

Igjen, tusen takk til alle deltakere for et fantastisk arrangement!

Vil du vite mer om Visma eAccounting for regnskapsfører? Les mer om den komplette løsningen her, eller ta kontakt med en av våre dedikerte konsulenter for en hyggelig prat.

Hadde du ikke anledning til å delta på årets Visma Cloud Accounting? Se video fra dagen her:

Most popular