Gå til hovedsiden

Visma All-Stars: De ekte stjernene er utenfor Visma

Visma All-Stars, hva er det? En sko? Neida, det er nok ikke det. Visma All-Stars er premieringskonseptet vi har for partnerne våre – altså de som er ute i feltet og leverer systemene som vi sitter på bakrommet og utvikler.

Visma All-Stars
Visma All-Stars. Foto: Thomas Eckhoff

Visma All-Stars, hva er det? En sko?

Neida, det er nok ikke en sko. Visma All-Stars er premieringskonseptet vi har for partnerne våre – altså de som er ute og selger systemene som vi sitter på bakrommet og utvikler. Hvert år blir en ny gjeng anerkjent for sitt fremragende arbeid under året som gikk. De blir med andre ord å betrakte som VIP – som får være med inn i beslutningsprosesser, knytte enda tettere bånd med Visma og ikke minst delta på en inspirerende (hva ellers?) inspirasjonstur.

Hvorfor har dere partnere, da?

I Visma er vi utrolig stolte av, og ydmyke overfor, partner-apparatet vårt. Skal vi klare å levere den kvaliteten kundene våre fortjener – på alt fra systemer til support – er vi avhengige av å gjøre nettopp dét. Nemlig utvikle systemer. Lytte til tilbakemeldinger. Utvikle enda bedre systemer. Vår ambisjon er alltid å levere bedre systemer enn vi gjorde i går. Skal vi bli best på det, kan vi ikke bli best på alt annet.

Jeg vil også bli partner!

Har du kunder «med spesielle behov»?

Nettopp derfor er vi avhengige av partnerne våre. De har lokal forankring, og har spisskompetanse på hver sine bransjer. De fnyser ikke av kunden som sier «du skjønner, vi har veldig spesielle behov», men evner å finne frem til de riktige spørsmålene, sånn at kunden får de riktige integrasjonene og pakkeløsningene.

Visma All-Stars er en hyllest til de skarpeste hodene blant partnerne våre – som skjønner at ikke alt passer for alle. For kunder kommer jo i alle stiler og farger! Akkurat som Converse All Star-skoen.

Visma All-Stars
Stian Estil og Lene Myklebust i Visma Software er henrykt over partnerkanalen.

Hvorfor partner og ikke direktesalg?

Vi samarbeider med partnerne våre fordi det er til det beste for kundene våre. Vi utfyller hverandre. Der Visma har kompetanse på produkt og hva de kan løse, knytter partnerne våre det sammen med det de er best på: å kjenne til de ulike bransjene, implementering og resten av leveransen. De kjenner til spesifikke integrasjonsmulighetene og kanskje selger de også noen løsninger selv, som passer kundens behov.

Derfor er det både i Vismas og partners interesse at båndet mellom oss er så godt og tett som mulig – vi hjelper hverandre å bli bedre.

Nei, skulle man blitt Visma-partner da?

Ja, synes vi! I Visma har du alltid en partner in crime, gjennom hele salgsprosessen: fra opplæring, markedsføring, gjennom kundemøter og til salget blir closet. Av oss får du også:

  • Delta på Cloud Camp
  • Opplæring i produktene og systemene
  • Lære om datadrevet markedsføring
  • Hjelp til salgsmøter
  • En sparringspartner
  • Et teknologihus fullt av kompetanse
  • Hjelp med closing, oppfølging og support
  • Seminarer, webinarer og faglig påfyll
  • Kraften til å påvirke

Visma All-Stars

Hvem ble Visma All-Stars 2020?

Årets beste rådgivere

Årets forretningsrådgiver: Eric Scott Pascual, Vitari
Årets forretningsrådgiver for nye kunder: Sindre Johansen, Cloud Connection
Årets leder: Jon Havdal, Sparebank 1 Regnskapshuset SMN
Årets konsulent: Mads Toftebakk, BDO
Årets markedsfører: Mia Andreasson, Amesto
Årets Visma.net-trainee: Markus Dæhlin, Sparebank 1 Regnskapshuset Nord-Norge
Årets Business Automation-partner: Atenti
Årets Visma.net-partner: Cloud Connection
Årets HRM-partner: Abacus IT
Årets Accounting Offices-partner: Sparebank 1 Regnskapshuset Nord-Norge
Årets leveransepartner: Økonomibistand
Årets kundetilfredshet-partner: Columbi Micro
Årets partner: Vitari

Hedersprisen: Per Flekstad, Vitari

Årets hederspris går til en person som har vært i softwarebransjen i 25 år. Vi oppfatter Per som unik, lojal, ressurssterkt og med stor arbeidskapasitet. Han har vært lojal mot Visma helt fra starten av, og han fremstår i dag som et symbol på hva som kreves for å lykkes med en bransjesatsing. Han yter stor respekt, både blant kolleger og konkurrenter. Men viktigst av alt, respekt hos sine kunder! Gratulerer med hedersprisen, Per!

Visma All-Stars
Fan: Erlend Sogn, adm. direktør i Visma Software, er stor fan av årets hedersmann.

Mest populære