Gå til hovedsiden

Vi imøtekommer eiendomsbransjens behov

Og tilpasser ERP-system til eiendomsbransjen, for å sikre deg og din bedrift en strøken økonomi.

Filip Caspersen forteller om deltakelsen på Eiendomsdagene 2022
Filip Caspersen forteller om deltakelsen på Eiendomsdagene 2022

I Visma har vi et stort fokus på eiendom som en av våre nyeste vertikaler. Det som er interessant for eiendomsbransjen er derfor interessant for oss. Vi ønsker å vokse mer på dette området og tilegner oss kunnskap ved å møte dere der hvor dere er, blant annet på Eiendomsdagene 2022.

–På Norefjell var læringskurven bratt og aha-opplevelsene mange. Det var oppsiktsvekkende å få en større forståelse for hva som faktisk er viktig for deg som aktør innen eiendom, for ikke å nevne potensielle nye kunder.

Tidenes transaksjonsår

På tross av pandemi, krig og dystre spådommer rundt den økonomiske verdenssituasjonen melder Union, Norges ledende eksperter på næringseiendom, om tidenes transaksjonsår. 

Under eiendomsbransjens største arena viser Union til skyhøy likviditet og peker på massiv økning av syndikert eiendom som noe av bakgrunnen til det. Videre er bedre finansieringsvilkår og større volum noe som tiltrekker både norske og internasjonale kjøpere.

Vi ble guidet gjennom dagene av flere dyktige foredragsholdere, som holdt interessen oppe og underholdt med tilsynelatende overraskende synspunkter på både marked og fremtid, som for eksempel inflasjonsfrykt, byggekostnader, energi- og boligpriser.

–Det er ingen tvil om at vi har en spennende tid i vente, og jeg er spent på om prognosene slår til.

Digital verdiskaping 

Digital verdiskapning og digitale trender, satt fokus på bærekraft og ny teknologi. 

Foredragsholder Silvija Seres kunne fortelle at pandemien har vært en digital akselerator. Det i seg selv er Ikke nødvendigvis så overraskende, men for eiendomsbransjen er dette er den første gangen gjennom 17 år at digitalisering har stått på agendaen under Eiendomsdagene. Det er overraskende. 

Motivasjonen for å levere bedre og flere løsninger til eiendomsbransjen føles større og større. Samtidig peker alle piler på at det også blir viktigere for å ivareta vekst og den digitale fremtiden som møter oss. 

Det er et tydelig behov for å digitalisere bransjen, og her kommer Visma inn som en stødig byggekloss. Takket være tett integrasjon med Fenistra, kan dine regnskapsdata flyte fritt mellom Visma.net ERP og Fenistra.

Les mer her: Visma.net ERP for Eiendom

Mest populære