Gå til hovedsiden

Ny versjon av Visma eAccounting hver måned fremover!

Visma eAccounting har hatt en fantastisk vekst i antall brukere de siste årene. For raskere å møte de mange gode ønskene vi mottar om både forbedringer og ny funksjonalitet vil vi slippe en ny versjon av Visma eAccounting med tilhørende tilleggstjenester hver måned fremover!

 

Nyheter og forbedringer i ny versjon av Visma eAccounting

Den 16. mars ble versjon 7.4 av Visma eAccounting lansert. Under kan du lese om noen av nyhetene i denne versjonen.

 

Flere driftskontoer – fakturer fra ulike bankkontoer

Visma eAccounting har mange fornøyde kunder innen lag og foreninger, og vi har fått tilbakemelding fra flere kunder om at de ønsker støtte til flere driftskontoer. Dette er nå levert og det er nå mulig å opprette så mange driftskontoer man ønsker. Fordelen er at du kan fakturere ulike kunder med ulike kontonummer og det er mulig å knytte enkeltkunder til bestemte driftskontoer som automatisk kommer opp på faktura. Du kan med andre ord knytte ulike driftskontoer til ulike aktiviteter eller kunder. Det kan være fotballgruppa som har sin egen “lags kasse” eller spesielle kunder med eget kontonummer.

 

Bedre likviditet med eFaktura til privatpersoner (B2C)

I september 2015 lanserte vi muligheten for å sende elektronisk faktura til privatpersoner fra Visma eAccounting. Mottaker får da faktura direkte inn i sin nettbank. Dette har vært en veldig populær og unik tjeneste, som både reduserer kostnader ved fakturering og innbetalingstiden per faktura. Fra versjon 7.4 av Visma eAccounting får du også varsel i programmet når kunden har akseptert mottak av eFaktura.

Vi jobber fortsatt med enda flere forbedringer i bruk av elektronisk fakturering fra Visma eAccounting, så flere forbedringer vil komme i de neste versjonene.
Les mer om elektronisk fakturering her.

 

Enklere å opprette nye klienter

I løpet av det siste året har Visma eAccounting hatt en sterk vekst i antall regnskapskontorer som tilbyr regnskapstjenester på Visma eAccounting. Siden Visma eAccounting er et 100% nettbasert system er det lett å samarbeide – dere jobber i samme system og kan enkelt kommunisere dere imellom i systemet. Dersom du er regnskapsfører kan du lese mer om mulighetene med Visma eAccounting her. Er du på utkikk etter en regnskapsfører som kan hjelpe deg med regnskapet i Visma eAccounting, se vår oversikt over regnskapsførere som er tilgjengelige for oppdrag.

I versjon 7.4 av Visma eAccounting har du mulighet til å kopiere et sett av innstillinger fra en firmabase ved opprettelse av nytt firma. Dette gjør at du kan definere ett oppsett slik du liker det og raskt ta dette i bruk på nye klienter. Det er mulig å kopiere innstillinger for kontoplan, bilagsserier, eiendelsregister, innstillinger for mva, bokføringsforslag, mva-koder med mer.

 

Dette er bare noen av nyhetene og forbedringer til siste versjon av Visma eAccounting. For utfyllende informasjon og øvrige nyheter i versjon 7.4, les denne artikkelen i vårt Community.

Vi håper dere blir fornøyde med nyhetene i denne versjonen.

Mest populære