Velkommen til årets Summer Interns!

Noen foretrekker å tilbringe sommerferien på en solseng på Gran Canaria. Andre benytter anledningen til å få prøve seg som prosjektleder i et av Vismas mange selskaper.

Øystein Moan presenterte de muligheter som finnes for nyutdannede i Vismakonsernet. Deretter fikk studentene innblikk i sommerens spennende prosjekter, samt møte sine respektive prosjekteiere. I løpet 6 uker får de anledning til å bruke alt de har lært på skolen i det virkelige arbeidsliv, når de skal bryne seg på analytiske oppgaver innenfor ulike områder; produkt, salg, prismodeller, samt komme med forslag til strategi for selskapet de jobber for. Oppgavene er ulike og utfordrende, men fellesnevneren er at alle skal lede hvert sitt prosjekt.  De skal i tillegg bli kjent med Visma som konsern og ikke minst holde hjulene i gang mens store deler av Visma har ferie.

Nå teller vi ned dagene til 17. juni hvor programmet starter for fullt. Velkommen!

Samlet_bilde
Interns med sine prosjekteiere og koordinatorer
Collage
Workshop på dagen. Pizza og hygge på kvelden.

Most popular

 • Planlegge arbeid og turnus

  Høytidsturnus – hvordan er reglene?

  Nå er det igjen på tide å tenke på helligdagsturnus. Høytider betyr normalt mye for de ansatte, og det er viktig med en lovlig turnus de fleste er fornøyd med.

 • Timelønn for undervisning

  Lærervikar og timelønn for undervisning

  Mange tar oppdrag som lærervikar i grunnskolen. Lærervikaren stiller ofte opp for å ta vikartimer på kort varsel, og skal lønnes med timelønn for undervisning.

 • Halvt skattetrekk ikke halv skatt

  Halv skatt før jul

  Halvert skattetrekk i desember betyr ikke at halve desemberlønnen er skattefri!