Gå til hovedsiden

Gi regnskapsarbeidet et løft – velg nettbasert

Tradisjonelt regnskap – papirbilag i A4 permer, lokalt installert programvare til kun én bruker, sikkerhetskopiering ved hjelp av minnepinne – er hverken trygt eller spesielt effektivt. Løsningen er nettbasert regnskap.

Klar for å teste nettbasert regnskap?
Gi regnskapsarbeidet et løft – velg nettbasert

 

Mindre kjedelig, mer effektivt

De færreste av oss mener regnskapsarbeid er toppen av lykke. Med en nettbasert løsning gjør du jobben på en brøkdel av tiden, et argument som veier tungt for mange. Bort med papir, inn med elektroniske bilag. Enklere håndtering og bedre oversikt. Stadig mer automatiserte regnskapsprogram hjelper deg med både bokføringsforslag, utfylling av skatterapporter og automatiske innbetalinger til bank.  Det finnes dessuten en rekke integrasjonsmuligheter, slik at du kan knytte regnskapet opp til annen programvare du benytter i din bedrift, for ytterligere forenkling. Spar alt fra litt til vesentlig tid, avhengig av din forretning.

Les også: 5 måter å automatisere og forenkle regnskapet ditt på

 

“Vår klubb har noe mer enn 500 bilag per år. Jeg så fort at vi trengte løsninger som ikke krevde så mye arbeid, og leste at i henhold til regnskapsloven fra 2013 så trenger man ikke ta vare på bilag på papir. Styret var positiv til mitt forslag om å gå for elektronisk regnskapsføring».

Knut H. Ødegaard, kasserer i Tønsberg Automobilklubb

 

Fra lokalt utrygt til sikkerhet i skyen

Tunge regnskapsfiler er ikke spesielt enkle å dele, hverken på e-post eller minnepinne. Skulle programmet eller maskinen kræsje står du dessuten i fare for å miste timer med nedlagt arbeid, i verste fall går verdifull data tapt. Med sikkerhet på nett kan du være trygg på at alle tall er oppdaterte, trygge og tilgjengelige til enhver tid. Nye oppdateringer skjer automatisk, og du er ikke lenger avhengig av å laste ned siste versjon for å kunne ta i bruk ny funksjonalitet. Ikke mer frustrasjon over trege oppdateringer eller dårlig nattesøvn på grunn av vågal sikkerhetskopiering. I tillegg har du mulighet å samarbeide med regnskapsfører på hele eller deler av regnskapet – i skyen.

 

«At Visma eAccounting er nettbasert er veldig viktig for meg, for da har jeg alltid tilgang til programmet, og det gir en ekstra trygghet at det alltid er laget en ekstra backup i skyen og ikke lokalt på min datamaskin».

Peder Brand, The Brand Architects, Drammen

Alltid tilgjengelig, for alle

Med et nettbasert og automatisert regnskapsprogram har du dataene tilgjengelig når som helst og hvor som helst. Ingenting skal installeres på din maskin, du betaler kun for en månedlig tilgang og kan starte umiddelbart. Send ordre, fakturer kunden og se på regnskapet, når og hvor det passer deg. Flere kan gjerne få tilgang til hele eller deler av programmet, slik at for eksempel ansatte selv kan registrere timer og fravær på mobil. Resultat: du får oversikt og kontroll på butikken, uansett hvor du befinner deg.

 

Klar for å teste nettbasert regnskap?

Sitter du med et lokalt installert program og vurderer å skifte? Visma eAccounting vant prisen for beste nettbaserte regnskapsprogram for småbedrifter i 2015:

 

«Meget enkelt system, det lekreste web-grensesnittet. Skatteskjemaer for både AS og personlig. Visma eAccounting er det enkleste bokføringsprogrammet i testen, men dekker alle funksjoner en liten bedrift trenger. Dette er en god anledning til å forsøke å føre selv. Hvis du ombestemmer deg, kan du tilknytte deg et regnskapskontor og la de ta det som blir vanskelig».

PC World Norge, 34/2015

 

Du kan også prøve Visma eAccounting gratis i 14 dager.

 

Noe du lurer på? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med dine spørsmål.

Mest populære