Vår service til deg!

Tenker du å komme på kurs hos oss i Visma Academy på Skøyen? For oss er det viktig at et kurs skal være mer enn bare faglig utbytte, vi vil gi deg en helhetlig, god opplevelse.

Vi ønsker at du skal føle deg godt ivaretatt når du kommer på kurs hos oss. Og vår service til deg starter i god tid før du kommer. Det er en hel del detaljer som skal på plass for at din kursopplevelse skal bli så bra som mulig. Vi forhåndsregistrerer ditt besøk, slik at du ved oppmøte i vårt bygg mottar en besøkslapp i resepsjonen. I kurssenteret er det rykende varm kaffe, dagens avis og frisk frukt, alt for å gi deg en god start på din kursdag. Vi sjekker at det tekniske utstyret er i orden på kursrommet og har lagt frem alt nødvendig utstyr du trenger i løpet av dagen. Til oss kan du nemlig komme tomhendt, du får PC, kursdokumentasjon og skrivemateriell. Du kan bare ta det med ro og nyte en rolig morgen når du kommer og gjøre deg klar for å ta i mot mengder av ny kunnskap. I løpet av dagen er vi tilgjengelige om det er noe.

bilde

Vi har vår egen resepsjon i kurssenteret slik at vi er tilstede for deg hele dagen. Vi svarer på dine spørsmål og hjelper så godt vi kan i situasjoner som dukker opp. Ønsker du å reservere en plass på et nytt kurs så er det bare å gi beskjed, så ordner vi det på stedet. Ellers setter vi pris på om du kommer bort og slår av en prat.

I kantinen er bordet reservert for lunsj til deg og dine kurskamerater, her finner dere både kalde og varme retter, med og uten gluten. På vei tilbake etter lunsj anbefaler vi å svinge en tur innom vår kaffebar, der vår barista står klar til å lage akkurat den kaffen du måtte ønske deg. På ettermiddagen får du også en liten kakebit.

Vårt ønske er at små gleder skal bidra til og gi deg en god totalopplevelse på kurs. Selvsagt har vi også et ønske om at du vil komme tilbake til oss.

Velkommen på kurs!

vsw_line.danielsen_LThumb vsw_line.cedervall_LThumb
Blogginnlegget er skrevet av Line M. Danielsen og Line Cedervall

0