Fra punching til rådgivning – Update Regnskapsbyrå 2016 er i gang!

Visma Software arrangerer hvert år et skreddersydd seminar for regnskapsbransjen. Denne uken har vi vært på besøk i Kristiansand og Stavanger – med stor suksess. Ivrige deltakere og utstillere var på plass, og det rådet ingen tvil om at regnskapsbransjen står overfor både teknologiske og strukturelle endringer.

Meld deg på Update Regnskapsbyrå 2016!

Status og fremtid for bransjen

Tiden da vi snakket om endringer er forbi – nå gjøres også endringene. Økt bruk av skybasert teknologi og ikke minst au­tomatisering av transaksjoner revolusjonerer – og forandrer rollen som tradisjonell regnskapsfører.

Under Update Regnskapsbyrå 2016 møtes Vismas fageksperter, partnere og kunder til dialog og erfaringsutveksling. Årets dialog retter seg i stor grad mot de viktigste driverne til automasjon og digitalisering i norsk samfunn og næringsliv – nemlig myndighetene.

Den kommende tiden må du holde deg oppdatert på nye krav: Ny MVA-oppgave i 2017, nytt standard bankformat med ISO 20022 og ikke minst SAF-T – standardformat for regnskap. Nå innføres også krav til alle om e-faktura per 01.01.2018. 

Muligheter med automatisering og mobil strategi

Visste du at en gjennomsnittlig person ser på mobilen rundt 150 ganger per dag? Satsing på mobile løsninger er i vinden som aldri før. Mobil strategi er avgjørende for å sikre egen verdiskaping i fremtiden. For mange arbeidstakere er det en selvfølge å kunne jobbe borte fra kontoret – men med samme brukeropplevelse og tilgjengelighet. Nye kundekrav til mobilitet endrer forretningsmodellen og dermed også måten vi gjør forretninger på. 

I en hektisk hverdag vil kunden kreve mer – blant annet enkle løsninger og faglige råd. Kunden ønsker å fakturere selv, godkjenne kostnader og reiseregninger og ikke minst ha tilgang til rapporter og dashbord som viser oppdatert informasjon om hvordan butikken til enhver tid går.

Dette skaper nye muligheter. Ikke minst frigjør det tid så man egenhendig kan øke produktiviteten. Å kunne sette av tid til hyppigere kundedialog og rådgivning er nøkkelord i en automatisert fremtid.

Hvordan skal man møte utfordringene?

I Visma ser vi nødvendigheten av å holde våre kunder oppdatert. Vi ønsker å gi byrået mulighet til å møte det markedet og de kundekravene som i dag er reelle. Derfor kombinerer vi under Update Regnskapsbyrå 2016 fagkurs med system og programvare for å gjøre kundene våre effektive.

Vi forteller om høstens produktnyheter, og viser deg hvordan du kan effektivisere hverdagen og dermed øke lønnsomheten i eget byrå og hos dine klienter.

Update Regnskapsbyrå 2016 besøker 10 byer de neste tre ukene – deriblant Trondheim, Oslo, Bergen og Ålesund.

Dette er noen av temaene vi snakker om på Update Regnskapsbyrå 2016:

  • Trender og tanker om IT-prising
  • Mobiltelefon og digital kommunikasjon med kunden
  • Visma Business produktlinje – nyheter & nye myndighetskrav
  • Smart fakturahåndtering
  • Nettbasert regnskap for og små og store

Se fullt program og meld deg på her.

Høydepunkter fra Kristiansand og Stavanger:

DeltakereKristiansandR DSC03698 DSC03706 DSC03702

DSC03709DSC036771