Gå til hovedsiden

Trenger du hjelp med regnskapet? Finn en regnskapsfører!

Vurderer du å samarbeide med en regnskapsfører om hele eller deler av regnskapet? Vi har nå gjort det enkelt for deg og laget en ny oversikt over alle regnskapsførere som tar oppdrag i Visma eAccounting.

Trenger du hjelp med regnskapet? Finn en regnskapsfører!
Trenger du hjelp med regnskapet? Finn en regnskapsfører!

Hvorfor samarbeide med en regnskapsfører?

Når tiden, og kanskje kunnskapen ikke alltid strekker til, er det godt å vite at det finnes fagpersoner som kan gjøre jobben helt eller delvis for deg. Samarbeider du med en regnskapsfører, kan du føle deg trygg på at de økonomiske og lovmessige forholdene knyttet til din bedrift, blir ivaretatt på en riktig måte. Et samarbeid vil også frigi tid, slik at du kan konsentrere deg fullt og helt om din egen kjernevirksomhet.

Slik samarbeider du med en regnskapsfører i Visma eAccounting

Har du Visma eAccounting, er det enkelt å starte et samarbeid med en regnskapsfører i programmet. Ta kontakt med den aktuelle regnskapsføreren, og bli enige om ønsket fordeling av arbeidsoppgaver. Regnskapsføreren vil deretter sende deg en forespørsel fra sitt system og be om å få tilgang til dine data. Du godkjenner samarbeidet ved å trykke på en link i e-posten du mottar. Enkelt og oversiktlig!

Så snart samarbeidet er i gang, kan dere kommunisere i programmet. Har dere avtalt at du for eksempel skal legge inn tallene dine selv, kan du gi beskjed til regnskapsfører når jobben er gjort. Du kan også kontinuerlig følge med på hvilke oppgaver regnskapsføreren har utført – og hvilken del av jobben som gjenstår.

Har du allerede en regnskapsfører?

Hvis du allerede har en regnskapsfører i dag, men ønsker å starte et samarbeid i Visma eAccounting, spør om han/hun har anledning til å ta i bruk Visma eAccounting for Regnskapsfører. Dersom regnskapsføreren ikke har anledning, anbefaler vi at du kontakter oss for mer informasjon.

Har derimot regnskapsføreren din allerede programmet, er dere kun noen få tastetrykk fra å aktivere samarbeidet!

Trenger du hjelp med regnskapet?

Finn en regnskapsfører i dag – og start samarbeidet i Visma eAccounting!

Besøk vår oversiktsside og finn en regnskapsfører.

Mest populære