Gå til hovedsiden

Trainee-hverdagen

Det har vært en nokså travel start på karrieren i Visma, spesielt med tanke på årsoppgjøret, og da er det ekstra deilig å dele erfaringene med likesinnede traineer. Les mer om trainee-hverdagen

Trainee-hverdagen
Traine-hverdagen

Årsoppgjør og første termin er vel overstått og den “normale” jobbhverdagen begynner endelig å melde seg.  Det har vært en nokså travel start på karrieren i Visma, spesielt med tanke på årsoppgjøret, og da er det ekstra deilig å dele erfaringene med likesinnede traineer.

Ukentlige trainee møter

Roligere dager i forhold til lønnsproduksjonen betyr mer fokus på trainee-programmet og HR-relaterte oppgaver. I februar satte vi i gang med ukentlige trainee-møter med alle traineene på Oslo Lønn.  Her diskuteres faglige og sosiale temaer flittig og vi får en status på hva de andre traineene har jobbet med den siste uken, i henhold til både lønn og HR.

Case og presentasjon av spennende personer i bedriften

Annenhver uke løser vi et case relatert til HR. Foreløpig har vi rukket å diskutere lover og regler ved oppsigelse av én eller flere ansatte. Lovverket er solid når det kommer til obligatoriske bestemmelser den ansatte og arbeidstageren må forholde seg til, men inkluderer ikke personlige hensyn og råd om beste praksis for alle parter. Dette er det uhyre spennende å diskutere i en gruppe og se hvordan vi ser ulikt på situasjonene. Den uken vi ikke løser case får vi besøk av en spennende person i bedriften som forteller litt om hva de driver med. Denne uken hadde vi besøk av Espen Vestli som er prosjektleder her på huset. I en så stor bedrift som Visma er det artig å høre hvordan kollegaer i andre avdelinger jobber og ikke minst hvordan alt henger sammen.

Utfordringer er lærerikt

Utfordringene står i kø og jeg er nok ikke alene om å føle at jeg til tider er langt utenfor komfortsonen min, men så er det også det som gjør det så gøy og lærerikt.

Ønsker du å bli trainee i Visma? Les mer om vårt trainee-progam eller følg vår karriereside på LinkedIn

Mest populære