Gå til hovedsiden

To nye kvalitetsleverandører i Vismas innkjøpssamarbeid!

Vi er stolte av å kunne fortelle at vi har den siste måneden fått inn to nye kvalitetsleverandører i vårt innkjøpssamarbeid – Pitney Bowes og Sharp.

Når vi velger nye partnere til vårt innkjøpssamarbeid har vi kvalitetssikret dem både når det gjelder pris, kvalitet, profesjonalitet, service og leveringsevne. Aktivt forhold til miljøarbeid er også noe vi vektlegger. Videre velger vi partnere som vi mener er viktig og riktig for det kundesegmentet vi retter oss mot, nemlig små og mellomstore bedrifter.

Muligheten til å synliggjøre sine tilbud ovenfor hele vår kundemasse er den viktigste årsaken til at leverandører ønsker å gå i partnerskap med oss. De får en ny, voksende kundemasse å jobbe i mot. Det er lettere å selge mot kunder som aktivt har tatt et valg om å være en del av et innkjøpssamarbeid. Dette vil øke salget og redusere salgskostnaden til leverandøren.

Pitney Bowes, verdensledende leverandør av blant annet kontorinteriør, møteromsutstyr og posthåndteringsløsninger. De kan tilby våre kunder merkevarer som Håg, Edsbyn, Fora Form, Vitra, Luxo og Helland til unike priser.

Sharp er verdensledende produsent og leverandør av elektronikk. De kan tilby våre kunder unike tilbud på multifunksjonsmaskiner og tilhørende løsninger for dokumenthåndtering.

www.visma.no/fordelbedrift

Mest populære